Petiție lansată de severineni pe tema termoficării din municipiu. Semnează și tu

Întâlnire cu succes între severineni și administrația publică locală. În urma întâlnirii de aseară, dintre câțiva severineni și primarul municipiului, s-a luat decizia ca severinenii să încerce să urgenteze soluționarea contestației depusă de firma ALFA Ground prin semnarea unei petiții online: ”Datorită termenului mare în care această contestație se poate soluționa, solicităm Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor să soluționeze această contestație în regim de urgență. Datorită situației delicate prin care orașul trece și a faptului că în această perioadă temperaturile sunt foarte scăzute, solicităm locuitorilor din Drobeta Turnu Severin să semneze această petiție pentru a veni în sprijinul Primăriei de a putea furniza agent termic cât mai repede cu putință.” prevede petița înregistrată deja pe http://www.petitieonline.com/termoficare_severin_-_urgentare_solutionare_contestatie_cnsc

petitie-2

Primarul municipiului, Marius Screciu, a declarat că susține public acest demers: Sustin public petiţia iniţiată de cetăţenii din Drobeta Turnu Severin care solicită Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor să soluţioneze în regim de urgenţă contestaţia Alfa Ground referitoare la furnizarea de agent termic în municipiu. Aşa cum am promis: noi suntem pregătiţi să asigurăm agentul termic, dar această contestaţie ne blochează. Acum totul depinde de rezolvarea rapidă a contestaţiei ca să ne apucăm de treabă. Fac un apel la severineni să semneze această petiţie, aşa cum am făcut şi eu.

marius-screciu

Reacția severinenilor a venit imediat: ” Credem si intr-o hartie on line….Credem in orice ne-ar putea ajuta sa iesim din impas!Semnati!!!!”. Cine dorește să semneze petiția trebuie să intre pe adresa http://www.petitieonline.com/termoficare_severin_-_urgentare_solutionare_contestatie_cnsc sau să vină Joi 03.11.2016 și Vineri 04.11.2016 în fața Teatrului Teodor Costescu din Drobeta Turnu Severin la orele 19:00.

În acest moment, pețiția are deja aproape 1200 de semnături și este de așteptat ca acest număr să crească deoarece problema termoficării afectează întreg municipiul Drobeta Turnu Severin.

Pe de altă parte, liberalii fac un ultim apel către firma Alfa Ground pentru a-și revizui atitudinea: Atăt eu cât și Virgil Popescu, Daniel Cîrjan și toți consilierii locali liberali suntem total angajați în efortul de a descâlci ițele încurcate de alții. Sunt convins că, în cel mai scurt timp, contestația firmei Alfa Ground va fi soluționată. Doresc însă să fac, cu toată fermitatea, un apel. În eventualitatea în care contestația va fi respinsă, îi solicit conducerii firmei respective să nu mai conteste și la tribunal. Îi solicit să se gândească și la interesul severinenilor, nu numai la interesul personal. În caz contrar, nu văd cum o firmă care se comportă în asemenea hal, poate avea o relație contractuală, de bună credință, pe câțiva zeci de ani, cu severinenii!, a precizat sentatorul Marius Bălu pe pagina sa de Facebook.

petitie

Rămâne de văzut acum dacă eforturile severinenilor vor reuși să grăbeasca CNSC în vederea soluționării acestei contestații sau măcăr îî va determina pe cei de la Alfa Ground să o lase mai moale în eventualitatea în care răspunsul CNSC este unul negativ și să nu mai demareze alte asemnea demersuri care nu fac decât să prelungească și mai mult suferința a zeci de mii de persoane.  La urma urmei, reprezentanții firmei trebuie să conștientizeze că și ei sunt vinovați pentru faptul că severinenii nu au căldură și apă caldă.

5,677 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.