Pregătiri pentru amenajarea orășelului copiilor! Vezi aici când se va inaugura

Pentru al doilea an consecutiv, în municipiul Drobeta Turnu Severin se va amenaja ”Orășelul copiilor”! Hotărârea de a crea o zonă special dedicată celor mici a fost luată de primarul Severinului, Marius Screciu.

Și cum prima ediție organizată anul trecut s-a bucurat de un succes remarcabil, anul acesta,  cei mici vor avea parte de surprize și mai mari! Așa că, zona dedicată celor mici va fi cu o treime mai mare decât anul trecut, iar în tot orăşelul vor fi montate decoraţiuni şi instalaţii de iluminat care să redea atmosfera sărbătorilor de iarnă. Amenajarea zonei de distracţie pentru cei mici va fi terminată la sfârşitul lunii, iar inaugurarea se va face pe 6 decembrie, chiar de Moș Nicolae:

”Acest proiect s-a bucurat anul trecut de un real succes, motiv pentru care anul acesta pregătim și mai multe surprize. Am extins suprafața orășelului care va fi dublă comparativ cu prima ediție, și evident pregătim o serie de surprize pe care severinenii le vor descoperi odată cu inaugurarea acestei zone”, a spus primarul Severinului, Marius Screciu.

Orășelul copiilor este amenajat în zona centrală a orașului, în parcul din fața palatului administrativ.

Voica Briceag

1,010 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.