Primarul Severinului, Constantin Gherghe, nu mai candidează pentru un nou mandat

S-a hotărât! Primarul Severinului, Constantin Gherghe, nu mai candidează pentru un nou mandat de primar al Severinului! Edilul rămâne consecvent declaraţiilor pe care le-a făcut chiar la preluarea primului mandat de primar la alegerile din 2008. Gherghe a precizat încă de atunci că pentru ca un primar să dovedească unei comunităţi că poate să schimbe faţa localităţii, două mandate, sunt suficiente. Acum, primarul Severinului doreşte să predea ştafeta. Va rămâne însă în continuare alături de severineni.

Constantin Gherghe a anunţat că nu va mai candida pentru un nou mandat de primar la Severinului. Acesta a spus de mai multe ori că pentru un primar două mandate sunt suficiente:”Am spus-o şi o repet. Două mandate pentru un primar sunt suficuente. Eu chiar am iniţiat şi un proiect în acest sens în cadrul Adunării Asociaţiei Muncipiilor din ţară. A ajuns chiar şi în parlament acest proiect, dar nu a primit votul parlamentarilor.”, a declarat Gherghe în aprilie 2015. Tot în aprilie 2015 Gherghe a vorbit şi despre posibilii oameni pe care i-ar vedea primari ai Severinului: „Eu l-aş vedea pe Nicu, pe Paponiu, dar Nicu nici nu vrea să audă de politică. E important ca viitorul primar să ştie administraţie şi să provină din sistem. Trebuie să ştie ce are de făcut ca să se apuce de treabă, să nu bâjbâie. Eu am lucrat şi cu viceprimarii bine. Cu Romică Vîlcu, cu Marius Screciu, despre care cred că poate fi un bun viitor primar al Seveirnului.”

gherghe-1024x768-1024x768

Constantin Gherghe a fost ales primar prima dată în anul 2008. L-a învins în două tururi de scrutin pe Ion Sîrbulescu, principalul său contracandidat. A reuşit să schimbe faţa oraşului încă din primul an de mandat. A transformat total zona de promenadă, Crişan, asfaltat toate străzile din oraş, a schimbat tot iluminatul public, iar acum, Severinul se poate mândri cu unul dintre cele mai performante sisteme de acest gen din ţară.În mandatul său s-au asflatet zeci de parcări şi s-au amenjat zeci de spaţii verzi şi noi locuri de joacă. Gherghe rămâne însă un jucător important pe scena politică locală.

12916972_1697405760530718_3979422497939209412_o

7,468 total views, 1 views today


un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.