PSD Mehedinți a admis candidaturile pentru alegerile paralmentare. Cine va candida

          Sedinta tensionata la sediul PSD Mehedinti, joi la orele pranzului. Toti primarii, dar si membrii consiliului executiv, au fost convocati pentru stabilirea candidatilor pentru alegerile parlamentare. Dupa lungi discutii, membrii organizatiei nu au reusit inca sa cristalizeze o lista clara si definitiva din cauza numarului foarte mare de doritori.Cea mai mare înghesuiala este pentru locurile de deputati, unde au fost aprobate 9 candidaturi , dar inca nu se cunoaste ordinea locurilor ocupate de catre acestia.
         Printre candidaturile admise pentru Camera Deputatilor se regaseste si primarul orasului Baia de Arama, Rafael Dunarintu, dar si primarul comunei Simian Constantin Trusca. Pe lista, cotat cu cele mai multe sanse  sa prinda un loc eligibil este si Valentin Popescu, actualmente director al Directiei Judetene de Asistenta Social, dar si Dorel Staicut, director executiv al Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale.
              Primarii PSD si-au impus punctul de vedere si se pare ca un primar va avea un loc eligibil pe lista pe care partidul o va depune cu ocazia alegerilor parlamentare.
          La Senat aglomeratia nu este chiar asa de mare si au fost admise doar trei candidaturi, cea a lui Liviu Mazilu, actual vicepresedinte al Consiliului Judetean, Alin Chirila, director in cadrul Consiliului Judetean, precum si a primarului comunei Gogosu, Jean Rogoveanu.
             Urmeaza acum o noua runda de negocieri in urma careia se va stabili ordinea pe lista pe care PSD Mehedinti o va propune cu ocazia alegerilor parlamentare.
psd-465x390

12,979 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.