PSD Mehedinți a decis candidații de pe locurile eligibile pentru Senat și Camera Deputaților

Liderii organizaţiei PSD Mehedinţi s-au întâlnit în cadrul Comitetului Executiv Judeţean pentru a stabili prin vot secret ordinea pe listele pentru Camera Deputaților și Senat. Şedinţa a avut loc într-una din sălile palatului culturii Teodor Costescu. Președintele PSD Mehedinţi, Aladin Georgescu, anunțase deja că viitorii candidaţi ai formaţiunii politice pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016 vor fi stabiliţi în mod democratic prin vot secret.

alegeri-psd13

Primul loc pe lista pentru Camera Deputaților, în urma votului secret, va fi ocupat de actualul primar al comunei Șimian, Constantin Trușcă. Primarii PSD și-au impus punctul de vedere și se pare că un primar va avea un loc eligibil pe lista pe care partidul o va depune cu ocazia alegerilor parlamentare.

alegeri-psd5

 Locul 2 pe lista pentru Parlament este ocupat de un tânăr cu perspectivă din cadrul partidului – Valentin Popescu, actualmente director al Directiei Judetene de Asistenta Social.  Valentin Popescu are susţinere din partea primarilor din judeţ dar și din partea organizaţiei municipale Orşova. În calitate de responsabil al Organizaţiei PSD Orşova, Valentin Popescu a avut rezultate foarte bune, câştigând alegerile locale de anul acesta.

alegeri-psd12

Pe locul 3, liderii PSD Mehedinți au  decis să-l pună pe Vlad Bontea, vicepreşedintele Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor la nivel naţional, iar pe locul 4 pe Doru Dumitrescu.

vlad-bontea

doru-dumitrescu

Pentru Senat, organizația județeană va merge cu Liviu Mazilu, actual vicepreședinte al Consiliului Județean Mehedinți.

alegeri-psd-1

Nu este însă pasul final pentru PSD Mehedinți deoarece lista votată astăzi trebuie să ajungă și la președintele partidului, Liviu Dragnea. Abia după ce lista va fi aprobată și la nivel central, vom putea ști cu exactitate care sunt ocupanții finali ai acesteia.

5,877 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.