PSD Mehedinți, primele reacții după câștigarea alegerilor parțiale

Liderul PSD Mehedinți, Aladin Georgescu, a făcut  primele declarații după alegerile parțiale din data de 11 iunie. Rezultatul nu a fost unul surprinzător pentru formațiunea condusă de Aladin Georgescu, organizația Mehedinți reușind să obțină cel mai bun scor dintre toate filialele PSD din Oltenia, iar rezultatul alegerilor parțiale confirmă faptul că, în Mehedinți, PSD este în continuare pe un trend ascendent:

”Am câștigat la Șimian cu 90,58% este un rezultat extraordinar, nu aveam emoții, îl felicit pe Costel Trușcă pentru victoria obținută, rezultatul i se datorează și sunt convins că va continua ce a început în Șimian, acesta fiind, sunt convins ,și motivul pentru care locuitorii comunei Șimian s-au prezentat în număr foarte mare la vot și tot înt-un număr foarte mare l-au votat pe Costel. Asta înseamnă că au avut încredere în el, în PSD, în ceea ce s-a făcut în ultimii ani în comuna Șimian și au avut convingerea că se va continua în același ritm,” a precizat pentru descoperamehedinti.ro, Aladin Georgescu, președintele PSD Mehedinți.

Un rezultat bun a fost și în comuna Godeanu, acolo unde Adrian Nicolaescu a câștigat și el un mandat de primar, tot din partea PSD:

”La Godeanu a câștigat viceprimarul, candidatul nostru, un băiat tânăr care a căpătat experiență în administrație și care va continua proiectele aflate în derulare în comună, vor avea și alte proiecte în perioada care urmează pentru că au depus proiecte pe PNDL. L-am susținut, am avut încredere în el și voi avea în continuare încredere în el și în echipa pe care o avem la Godeanu. Îl felicit și pe el pentru obținerea mandatului și să fie conștient că în  mine și în consilierii județeni ai PSD va avea în permanență un sprijin,” a mai adăugat Aladin Georgescu.

Liderul PSD Mehedinți, Aladin Georgescu, a mai precizat că are convingerea că, în Mehedinți, administrațiile locale conduse de primari PSD își fac datoria față de cetățeni, iar în Consiliul Județean aceștia vor găsi mereu sprijin, ca de altfel toți primarii din județ. În Mehedinți sunt 55 de primari PSD, din 66. PSD deține totodată și primăria municipiului reședință de județ, Drobeta Turnu Severin.

 

Voica Briceag

 

2,922 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.