”Românie, te strig!” Trupa Cargo revine la Drobeta Turnu Severin pentru promovarea unei melodii simbol, dedicată Anului Centenar

Trupa Cargo revine la Drobeta Turnu Severin pentru promovarea unei melodii-simbol dedicată Centenarului Marii Uniri. „Românie, te strig!” este titlul piesei lansată de trupa Cargo chiar pe data de 24 ianuarie, în ziua în care se aniversează Unirea Principatelor, „Mica Unire” din 1859. Concertul de lansare a piesei la Drobeta Turnu Severin are loc în Kripton Club Pub&Grill, club situat pe str. Crișan, nr. 8. Prețul biletului este de 80 lei.

Piesa compusă de Cargo aduce în prim plan exact povestea trecutului, prezentului şi viitorului, în care rămânem drepţi şi mândri – „Românie, cu mândrie, steagul în mână îl ridici!”

„Piesa este reprezentativă pentru România. Are un îndemn pozitiv şi este despre românii de pretutindeni. E un strigăt de unire cumva. Haideţi să vedem parcursul cântecului ăsta.  S-a făcut şi un site unde văd că sunt multe urări. Ne bucurăm foarte mult de asta“, ne-a declarat Adi Bărar.

„Piesa este un strigăt. Ar trebui să scoatem pieptul în faţă, să fim mândri de ce suntem. Să avem încredere în noi. Suntem un popor atâta de frumos şi ingenios. Suntem minunaţi. De ce să ne simţim aşa de în mizerie? Pentru că ne spun alţii că aşa trebuie să fie?“, spune solistul trupei Adi Igrişan, despre noua piesă Cargo.

Voica Briceag

2,847 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.