S-a hotărât! Accesul cu trotinetele electrice va fi fi interzis în aceste zone

Trotinetele electrice au fost interzise în zonele pietonale din Drobeta Turnu Severin, după ce au fost înregistrate din ce în ce mai multe accidente. Bătrânii și copiii sunt principalele victime, iar autoritățile s-au decis să pună stop acestor accidente. 

”În momentul de față s-a ajuns ca o trotinetă să meargă și cu 60 km/h. Vă dați seama ce pericol pot reprezenta. Pe viitor, va trebui reglementat și acest lucru cu trotinetele electrice. Într-o primă fază vom merge cu avertismente o perioadă, o să stăm de vorbă și o să le explicăm. Dacă nu o să înțeleagă, o să mergem pe amendă și după aceea chiar o să le confiscăm trotinetele pentru că trebuie să respecte aceste reguli așa cum și șoferii trebuie să respecte reguli”, a explicat Marius Screciu, primarul din Drobeta Turnu-Severin, la Antena 3.

Zonele în care va fi interzis accesul cu trotinetele electrice sunt: Pădurea Crihala, zona de agrement Parcul Aluniș, cetatea medievală a Severinului, pe străzile I..G. Bibicescu și Teodor Costescu pe segmentul curpins între strada Traian și bdl. Carol- în zona pietonală. Este interzis de asemenea accesul și pe strada Crișan, zona de promenadă. Nerespectarea acestor reguli se sancționează cu amendă între 500 și 1.000 lei.

4,186 total views, 4 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.