Sibinescu îşi consolidează poziţia în Senat Vezi aici ce nouă funcţie a preluat

Ionuţ Sibinescu, senator ALDE Mehedinţi, îşi consolidează poziţia de forţă pe care o ocupă în cadrul Senatului României. Luni, 10 aprilie, el a fost nominalizat să preia funcţia de lider al grupului senatorilor ALDE.

sibinescu

În cadrul ședinței din 10 aprilie 2017, a fost anunțat numele noului lider al grupului parlamentar al Alianței Liberalilor și Democraților din Senatul României, în persoana senatorului Ionuț Sibinescu.

Ionuț Sibinescu este senator ales din partea circumscripției electorale nr. 27 Mehedinți, membru al Comisiei juridice, de numiri, disciplină imunități și validări  și președinte al Comisiei pentru constituţionalitate, libertăţi civile şi monitorizare a executării hotărârilor Curţii Europene a Drepturilor Omului. De asemenea, este membru al delegației române la Adunarea Parlamentară a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE).

Poziția de lider al grupului ALDE din Senat a devenit vacantă prin desemnarea senatorului Viorel Ilie în funcția de ministru pentru Relația cu Parlamentul.

Voica Briceag

3,131 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.