Șosele însângerate în Severin. Vezi ce s-a întâmplat

Sfârșit de săptămână însângerat pe străzile din municipiul Drobeta Turnu Severin. Două persoane au murit după ce nu a respectat indicatorul cedează trecerea și au încercat să traverseze centura ocolitoare a orașului fără să se asigure. Primul accident a avut loc sâmbătă, în jurul prânzului. Un bărbat care venea dinspre Cerneți nu s-a asigurat atunci când a dorit să traverseze centura și a fost izbit în plin. Patru persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale. Șoferul a murit la câteva ore distanță din cauza rănilor.

Un al doilea accident a avut loc tot pe centura Severinului, iar modul de producere a acestuia a fost același- nerespectarea indicatorului cedează trecerea. Victima, un bărbat în vârstă de 52 de ani, din comuna Brezniţa Ocol nu a acordat prioritate unui tir condus regulamentar de un șofer din Caraş-Severin:

„În timp ce conducea un autoturism pe strada Cicero, ajuns la intersecția cu Centura Ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu-Severin, nu a respectat semnificatia indicatorului „cedează trecerea”, moment în care a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 41 de ani din județul Caraș-Severin”, a declarat Lidia Viziru, purtător de cuvânt la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Mehedinţi.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, precum şi rănirea uşoară a altor două persoane pasagere în vehicul. Trei ambulanțe au transportat cele trei victime la spitalul din Drobeta Turnu Severin, dar în ciuda manevrelor de resuscitare, pentru şoferul în vârstă de 52 de ani, medicii nu au mai putut face nimic. Fiica şi soţia bărbatului au fost rănite uşor şi sunt în afara oricărui pericol.

 

Voica Briceag

32,496 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.