Sumă istorică revenită Mehedinţiului după aprobarea listei cu proiectele finanţate prin intermediul P.N.D.L. II

Reușită formidabilă pentru Mehedinți! Județului nostru i-a fost alocată o sumă colosală prin intermediul etapei a doua a Programului Național de Dezvoltare Locală derulat de Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratie Publice si Fondurilor Europene. Este vorba despre aproximativ 850 milioane, bani care se vor concretiza în investiții în infrastructură rutieră, școli, grădinițe, creşe, alimentare cu apă și canalizare, precum și multe alte obiective de investiții:

„Este o sumă istorică atrasă de judeţul Mehedinţi, 884.938.820,29 lei, (185.884.000 Euro), bani care se vor concretiza în investiții în infrastructură rutieră, școli, grădinițe, creşe,  alimentare cu apă și canalizare, precum și multe alte obiective de investiții. Continuarea P.N.D.L. a fost un angajament asumat prin intermediul Programului de Guvernare al PSD. Mulţumim pentru susţinere Guvernului României, domnului Liviu Dragnea, iniţiatorul acestui program şi nu în ultimul rând, mulţumim doamnei Sevil Shaideh, ministrul Dezvoltării Regionale! a precizat Aladin Georgescu, Preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi.

De departe, cei mai fericiți în urma urma aprobării acestor obiective majore sunt locuitorii cartierelor Gura Văii, Schela Cladovei și Dudașul Schelei. Guvernul României a aprobat sumele integrale necesare asflatării drumurilor din cele trei cartiere ale Severinului, în urma proiectelor depuse de primarul Seveirnului, Marius Screciu:

„Este o veste excelentă, mi-am propus încă de când mi-am asumat candidatura la Primăria Drobeta Turnu Severin ca aceste cartiere să fie asflatate, iată că astăzi le-a venit rândul. Nu ne vom opri aici şi vom face în continuare demersuri pentru ca toate cartierele marginaşe să fie asfaltate, „ a precizat Primarul Severinului, Marius Screciu.

Beneficiarul celui mai mare proiect ca și valoare, aprobat de către ministerul dezvoltării este Consiliul Județean Mehedinți. Proiectul aprobat are o valoare de peste 40 milioane și vizează modernizarea drumului județean 671 E, Dîlbocița.

Vezi aici lista proiectelor aprobate:

lista proiecte PNDL

 

Voica Briceag

24,007 total views, 2 views today


9 Comentarii

 1. Faceti si in com Tamna asfalt pt ca nu est nici macar 1 km facut in ultimi 22 ani!!!

 2. Încălzirea cum rămîne cu ea
  Facem ceva si cu acest neajuns al severinenilor,hai sa il rezolvăm odată pentru mai mulți ani dacă tot avem bani.

 3. Asfaltati si Vanju Mare ca am rupt masinile.

 4. Faceți ceva și în satul cremenea de sus primarul doarme

 5. va cam laudati cu proiecte depuse de altii…asteptam lista obiectivelor aprobate …

 6. Prisacean

  Balacita-Oprisor când?Probabil la pastele cailor!

 7. Mare bucurie…….nu este apa caldă în oraș iar încălzirea, dacă va fi ca anul trecut din 15 noiembrie până pe 15 martie, mă ofensează zâmbetul dumneavoastră, transmite sfidare.

 8. severinean

  Dar despre apa caldă și căldura din iarna asta,am putea zâmbi și noi? Altfel mă simt sfidată și eu nu merit că mai toți cetățenii orasului, existența la mâna discreționară a cui?…..

 9. Oare Oprisorul va avea apă curentă ,nu mai zicem de canalizare si asfaltari intre Oprisor si Prisaceaua.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.