Surprize, surprize pe lista depusă de PMP Mehedinţi pentru alegerile parlamentare

Reprezentanţii PMP Mehedinţi au depus listele pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Sunt modificări esenţiale comparativ cu ceea ce se stabilise până acum. Au făcut şi refăcut listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare, iar într-un final s-au decis! Liderii PMP Mehedinţi au hotărât să meargă pe mâna unui oltean de import pentru a deschide lista la Camera Deputaţilor. Este vorba despre Gelu Vişan, fost deputat de Dolj şi unul dintre oamenii cu notorietate ai partidului.

Gelu Vişan a precizat că el este cel care s-a autopropus ca şi candidat în Mehedinţi, iar candidatura sa a fost acceptată de Constantin Gherghe, liderul PMP Mehedinţi: ”Candidatura a fost la cererea mea. Constantin Gherghe mi-a spus că nu va candida, l-am întrebat dacă pot să candidez eu și a fost de acord. Sunt oltean și mi-am dorit o candidatură în Oltenia și, în mod special, în Mehedinți. Cred că pot să ajut Mehedințiul și Drobeta Turnu Severin. Pentru mine, hotărâtor a fost momentul în care am văzut reportajul referitor la modul în care tremură copiii în clase. Atunci am spus că am o mare responsabilitate ca oltean și trebuie să fac în așa fel încât o astfel de situație să nu se mai repete în vecii vecilor în Mehedinți. Drobeta Turnu Severin este leagănul civilizației europene iar noi, în anul 2016, ne ținem viitorul – copiii noștri în frig. Nu există scuză!” a declarat candidatul PMP Mehedinți la Camera Deputaților, Gelu Vișan.

visan

Astfel, Gelu Vişan vine din Dolj pentru a candida pe listele PMP Mehedinţi. El ocupă primul loc la Camera Deputaţilor, iar la Senat, lista este deschisă de Marius Balica, fostul candidat PMP pentru primăria comunei Eşelniţa:”Colegii m-au convins că este nevoie de o schimbare în politică. Sunt mulțumit că partidul își ține promisiunile și vrea să promoveze oameni noi, oameni care să schimbe clasa politică existentă.” a declarat candidatul PMP la Senat, Marius Balica.

dsc_0403

Rerprezentnaţii Partidului Mişcarea Populară Filiala Mehedinți sunt primii care au depus listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

4,746 total views, 2 views today


un comentariu

  1. Alt penibil… la fel ca Gherghe si ca aia de la PSD si ca aia de la PNL. Ce tare e treaba asta cand apare un penal din asta si se simte el manat de patriotismul local, el olteanul autentic, ala care vrea sa faca ceva pentru „ai lui” nu inainte de a ingheta in scoli, spitale si case, ci la anu’, dupa ce ajunge el parlamentar.

    Cum mai poate vota vreun mehedintean vreun specimen de la PSD, PNL, ALDE, PMP… cand astia au fost toti candva si impreuna la conducerea judetului? A… scuze, oltenii sunt cei mai destepti dintre romani, descurcareti, stiu „sa dea din coate”… atunci de ce sunt printre cei mai saraci dintre romani si singurii dintre romani care stau intr-un oras resedinta de judet in frig? GREA INTREBARE!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.