Târg de Crăciun la Palat! Vezi aici ce evenimente se vor organiza

Feerie de Crăciun, la palat! Executivul primăriei Drobeta Turnu Severin a acceptat propunerea primită din partea reprezentanților Palatului Culturii Teodor Costescu în vederea organizării primei ediții a  evenimentului întitulat ”Târg de Crăciun la palat”. Prin organizarea acestuia se urmărește readucerea atmosferei de sărbătoare în zona centrală a orașului, abandonată ani de-a rândul atunci când a venit vorba despre organizarea evenimentelor specifice sărbătorilor de iarnă.

Prin acest eveniment se urmărește crearea unui târg tematic dedicat copiilor și adulților în fața palatului culturii, cu zonă de promenadă, food court, food shop, souvenir shop, zonă de caritate și donații, ateliere de creație pentru copii, Căsuța lui Moș Crăciun, Carusel, zonă de distracție și brad decorat pentru sărbătorile de iarnă. Toți copacii din parc vor fi decorați cu luminițe de sărbătoare și ghirlande, iar în centrul parcului trei copaci vor fi decorați cu albastru, galben și roșu respectând tematica Anului Centenar. De asemenea, va fi o zonă specială cu căsuțe de unde se vor vinde souveniruri, dar și preparate din bucătăria tradițională.

În fiecare seară de târg, între orele 19:00-23:00, vor avea loc concerte de muzică de Crăciun și se vor organiza jocuri interactive pentru copii. Într-o încăpere din interiorul palatului culturii, Teodor Costescu, va fi decorată și amenajată ”Căsuța lui Moș Crăciun”. Toți copii vor avea acces gratuit în interior și vor putea sta de vorbă cu Moș Crăciun. Toți copii vor primi cadouri din partea organizatorilor, iar toate momentele vor fi surprinse de un fotograf.

De asemenea, în cadrul ”Târgului de Crăciun de la palat” se va organiza, în parteneriat cu un ONG și o zonă de caritate și donații. Prima ediție a târgului de Crăciun de la palat se va încheia cu un spectaculos foc de artificii în cele trei culori ale drapelului național- roșu, galben și albastru.

”Este primul eveniment de acest gen care vine să pună în valoare, după ani de uitare, zona centrală a municipiului Drobeta Turnu Severin și care se dorește a fi unul de tradiție” a precizat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

Voica Briceag

8,165 total views, 1 views today


2 Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.