Târgul de Crăciun din zona Palatului Administrativ, bucuria copiilor, dar și a adulților!

Explozie de bucurie, lumină, culoare și inedit! ”Târg de Crăciun la palat” se dovedește a fi unul dintre cele mai de succes evenimente organizate de administrația locală. Prin organizarea acestui eveniment a fost readusă atmosfera de sărbătoare în zona centrală a orașului, zonă care a fost abandonată ani de-a rândul atunci când a venit vorba despre organizarea evenimentelor specifice sărbătorilor de iarnă. Seară de seară, în această zonă au loc evenimente dedicate copiilor, evenimente în cadrul căror cei mici sunt principalii actori, căci aproape seară de seară, în această zonă au loc spectacole susținute de cei mici.

În sala Ștefan Popa Popa’s a palatului culturii, Teodor Costescu, a fost decorată și amenajată ”Căsuța lui Moș Crăciun”. Toți copiii au acces gratuit în interior și pot sta aici de vorbă cu Moș Crăciun.

”Este primul eveniment de acest gen care vine să pună în valoare, după ani de uitare, zona centrală a municipiului Drobeta Turnu Severin și care se dorește a fi unul de tradiție. Ne bucură faptul că acest eveniment se bucură de succes, iar la anul ne dorim să extindem această zonă a târgului de Crăciun” a precizat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

 

Voica Briceag

1,897 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.