2 tir -uri s-au ciocnit. Traficul este blocat acum între Orșova și Severin

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la acestă oră (11.30) circulația rutieră pe DN6 este întreruptă la ieșirea din localitatea Orşova către Drobeta – Turnu Severin, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autotrenuri.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste înțelegere față de situația creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

În urma impactului extrem de violent, şoferul român a fost pur şi simplu proiectat din cabina TIR-ului pe carosabil, în stare de inconştienţă. Mai multe echipaje de la Ambulanţă şi Poliţie sunt acum la faţa locului. Şoferul român a fost preluat de SMURD şi transportat de urgenţă la Spital.
Potrivit primelor informaţii, şoferul bulgar se află încarcerat în cabina TIR-ului. Poliţiştii au declanşat o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Circulaţia în zonă este blocată.

TRAFICUL RUTIER PE DN6 A FOST RELUAT

Din nefericire, șoferul român a decedat. De asemenea, şoferul bulgar a fost încarcerat în cabina TIR-ului, dar a fost scos și se află în afara pericolului.

Untitled

10,812 total views, 2 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.