”USR Mehedinți – are o nouă conducere – SUCCES!”- Vezi aici mesajul fostului președinte

Fostul președinte al USR Mehedinți a transmi sun mesaj către noua conducere a formațiuni politice.

”Politica înseamnă în același timp luptă pentru a deține puterea și construcție pentru binele oamenilor. Când vorbim de lupta politică, vorbim atât de cea externă – cu celelalte partide politice, cât și de cea internă – pentru a avea acces la decizie în interiorul partidului.

Încă de când am făcut primii pași către politică mi-am asumat mai mult că voi construi și mai puțin că lupta. Toată activitatea mea din ultimii 2 ani am arătat acest lucru, atât în plan personal cât și în activitatea politică.

Sunt sociolog și înțeleg foarte bine mecanismele sociale ale luptei politice. Dacă voiam să lupt până acum, eram încă Președinte al USR Mehedinți și, dacă aș dori să lupt de acum încolo până la sărbători aș fi din nou Președinte al USR Mehedinți. Când lupți există un câștigător și un pierzător; când construiești există un singur câștigător – oamenii (cetățenii acestui județ).

Nu voi intra în luptă; voi continua să fac ceea ce mi-am asumat când am intrat în politică, voi continua să construiesc; în zilele următoare veți vedea câteva propuneri de construcții politice.

Îi rog pe toți cei care cred în mine să creadă în USR – încă singurul partid politic pentru cetățeni – și să vină alături de mine în USR și să mă susțină în ideea de a construi pentru cetățeni, care este mai presus decât orice luptă politică internă sau externă.

Mi-am asumat politica pentru a merge în parlament și chiar în guvern să schimb sistemul educațional din România într-o educație modernă și pentru cetățeni.

Voi continua această construcție până la următoarele alegeri parlamentare – care sunt esențiale pentru mine – atunci voi vedea dacă sunt destui oameni care cred în mine și mă susțin pentru a merge să schimb în parlament și guvern legile educației sau voi părăsi total politica și mă voi întoarce la ceea ce știu să fac – Educație.”

2,961 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.