Viorel Palaşcă (ALDE Mehedinţi), funcţie importantă la nivel naţional

Liderul ALDE Mehedinţi, Viorel Plaaşcă va reprezenta organizaţia judeţeană în forul de conducere naţional al formaţiunii politice. Propunerea a fost făcută de organizaţia ALDE Mehedinţi şi a fost singura propunere venită din judeţul Mehedinţi. Pe de altă parte, Viorle Palaşcă, a ţinut să menţioneze faptul că, la nivel judeţean nu au existat negocieri şi discuţii politice între cele două formaţiuni aflate la guvernare, ALDE şi PSD:

Palasca, Renatta, Spuza

„Nu ne-am întâlnit până acum întrucât nici nu am avut ce să negociem. Nu s-a pus problema unor funcţii care să fie ocupate la nivel politic în judeţ. Ţinem însă o legătură politică şi administrativă, în acelaşi timp, cu colegii de la PSD prin reprezentantul nostru în executivul Consiliului Judeţean Mehedinţi, Renatta Nanciu, cea care deţine funcţia de vicepreşedinte” a mai susţinut Viorel Palacă, preşedintele ALDE Mehedinţi.

Palaşcă, cel care a ratat la mustaţă funcţia de deputat în favoarea mai tânărului său colge, Ionuţ Sibinescu, ales senator, a mai precizat că în acesată perioadă se concentrează pe activitatea politică şi pe întărirea organizaţiilor locale ALDE. În perioada următoare, odată încheiată fuziunea dntre PC şi PLR în toate organizaţiile ALDE din ţară urmează să se organizeze alegeri pentru desemnarea forurilro judeţean de conducere.

Voica Briceag

6,594 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.