Zilele Severinului, ediția 2019. Ștefan Bănică jr. și Zdob și Zdup printre artiștii care vor susține concerte

În perioada 3-5 mai are loc ediția 2019 a Zilelor Severinului! Programul a fost deja definitivat, iar artiștii și-au confirmat prezența la eveniment. Unele dintre cele mai în vogă trupe vor urca pe scena amplasată în parcarea Severin Shopping Center. Trupa Zdop și Zdup, pentru prima dată în Mehedinți. Începând cu mijlocul anilor nouăzeci, Zdob și Zdub combină hardcore-ul și folclorul românesc/moldovenesc într-un mod unic și elegant, oferind un show live spectaculos… dacă doriți, numiți-i etno-rockeri. Cu ceva de hip-hop, drum’n’bass, jungle, punk… un crossover muzical original, unde se întâlnesc intensitatea urbană și spiritul rural. O trupă șarmantă care lasă urme adânci în istoria muzicală a Moldovei, totodată simțindu-se acasă pe orice scenă. Cea mai cunoscută piesă a trupei este ”Bunica bate toba”!

De-a lungul anilor Zdob și Zdub a cântat în deschidere la formații cu renume mondial, precum: Red Hot Chili Peppers, Emir Kusturica & No Smoking Orchestra, Biohazard, Rollins Band, Rage Against The Machine, Soulfly, The Garbage, Fun Lovin’ Criminals, Linkin Park ș.a.

Ștefan Bănică jr. revine la Drobeta Turnu Severin pentru un nou concert. Pe scenă vor mai urca și Mihai Mărgineanu, Șatra B.E.N.Z., dar și Feli Donose. Nici artiștii locali nu au fost uitați, iar concerte vor susține și Andrada Crețu, Nane și Bunghi Band.

 

Voica Briceag

1,766 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.