Zilele Severinului, tot langa cimitir. Evenimentele vor avea loc in prioada 21.04-23.04.2017

Consiliul Local al municipiului Drobeta Turnu Severin a decis ca şi în acest an, la fel ca si in anii trecuti, Zilele Severinului să se desfăşoare pe strada din vecinătatea cimitirului ortodox.  Evenimentele au loc in perioada 21-23 aprilie si coincid cu sarbatoarea Sfantului Gheorghe, sfant sub al carui patronaj se afla municipiul Drobeta Tunru Severin. Odata cu data desfasurarii manifestarilor a trebuit sa fie aprobate si locatiile unde vor avea loc principalele evenimente. Discutiile s-au incins atunci cand a venit vorba despre locatia aleasa pentru concertele de muzica populara si pentru locul unde comerciantii isi vor intinde tarabele cu bere si mici. Si anul acesta a fost aprobata organizarea acestor evenimente in locatia situata pe strada I.C. Bratianu, in vecinatatea cimitirului.  Singurul care s-a opus organizarii evenimentului in aceasta locatie a fost consilierul local, Alin Budulan, cel care s-a si abtinut de la vot, motivandu-si decizia prin faptul ca:

Sedinta CL, Budulan

„Nu am fost niciodata de acord cu organizarea evenimentelor in aceasta zona a orasului. Avem foarte multe locatii dupa parerea mea, unde se pot organiza aceste evenimente. Se pot organiza aceste manifestari in port, pe strada Crisan sau in alte locatii unde sa nu deranjam atatia oameni. Este punctul de vedere pe care l-am sustinut si in momentul in care, fosta adinstratie a propus aceasta locatie „, a mai precizat Alin Budulan (PNL).

sedinta cl

Pe de alta parte, primarul Severinului, Marius Screciu, a precizat ca :„Nu avem nicio alta locatie suficient de generoasa unde sa putem organiza aceste evenimnte. „

Padurea Crihala era locul tradiţional pentru tarabele de mici şi bere şi pentru scena pe care urcau interpretii de muzica populara, dar intrucat obiectivul a fost modernizat pe un proiect european in valoare de 1 milion de euro, aici nu este permisa desfasurarea unor activitati comerciale.

Voica Briceag

15,144 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.