130 de noi locuri de parcare, amenajate în zona blocurilor TV de lângă stația de salvare

Peste 100 de noi locuri de parcare au fost amenajate de primărie în zona blocurilor TV din vecinătatea stației de salvare. Totodată, aici se va moderniza și locul de joacă, dar se va amenaja și un teren multifuncțional de sport. Nici zona verde nu a fost uitată, iar aici, în jurul blocurilor vor fi plantați arbori și gazon.

Municipalitatea severineană caută în continuare soluții pentru extinderea locurilor de parcare din Drobeta Turnu Severin. În contextul în care, numărul mașinilor înmatriculate crește de la o zi la alata, această măsură este una extrem de necesară. În zona blocurilor TV din vecinătatea stației de salvare s-au amenajat peste 100 de locuri pentru parcarea mașinilor.

Totodată, în zona se va moderniza și locul de joacă pentru copii și va fi amenajat și un teren de sport multifuncțional, lucru ce i-a bucurat peste măsură pe cei mici.

Nici zona verde din jurul blocurilor nu a fost lăsată de izbeliște, căci și aceasta va fi reamenajată. Municipalitatea mai are în plan amenajarea a încă 10 de locuri de parcare între blocuri.

Voica Briceag

2,197 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.