Liderul PNL Mehedinţi, Virgil Popescu, a votat cu gândul un trai mai bun pentru toţi românii

Liderul PNL Mehedinţi, Virgil Popescu, a votat cu gândul un trai mai bun pentru toţi românii. La vot, a fost însoţit de cei doi copii ai spi cu drept de vot şi i-a îndemnat pe toţi românii să participe în număr cât mai mare la acest scrutin electorla, decisiv pentru viitorul României.

Virgil Popescu, liderul PNL Mehedinţi a votat la secţia de la şcoala numărul 10, din Drobeta Turnu Severin, cu speranţa că în România următorilor ani se va trăi mai bine. A fost însoţit în această zi decisivă pentru viitorul României de cei doi copii ai săi majori, care au drept de vot: ”Am mers să votez împreună cu copiii mei cei mari, Cristina și Cosmin. Ei sunt studenți în București, dar, așa cum au făcut majoritatea colegilor lor, au venit acasă pentru a vota. Pentru a decide viitorul lor și al României. Tineri, studenți, mergeți la VOT! Voi trebuie să vă alegeți viitorul! Voi decideți în ce direcție va merge România, în următorii 4 ani. Mergeți la vot! Nu-i lăsați pe alții să decidă în locul vostru!”, a spus Virgil Popescu, liderul liberal din Mehedinți.

img-20161211-wa0001

 

img-20161211-wa0007

 

La intrarea în secţiile de votare, după scanarea cărţii de identitate, alegătorii primesc două buletine de vot, unul pentru alegerea senatorilor şi unul pentru Camera Deputaţilor. Anul acesta s-a votat lista propusă de partidele politice şi nu a mai fost vot uninominal.

img-20161211-wa0009

 

3,699 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.