67 de tineri se vor muta anul acesta în casă nouă. Situația construcției blocurilor ANL, deblocată

67 de tineri severineni se vor muta în toamna acestui an în casă nouă! Primarul Marius Screciu a reușit să deblocheze lucrările de construcție a spațiilor locative construite de Agenția Națională a Locuințelor, astfel că, în doar câteva luni se vor da în folosință toate blocurile aflate în lucru la ora actuală.

Situația în privința finalizării construcției blocurilor ANL din Drobeta Turnu Severin a fost deblocată de către primarul Severinului, Marius Screciu, cu eforturi mari, căci, situația găsită la fața locului era una dezastruoasă. Constructorul care câștigase licitația abandonase lucrările după ce cheltuise banii, și-a declarat insolvența, iar mai apoi falimentul. Așa că, pentru deblocarea situației a fost nevoie de zeci de documente și nenumărate demersuri. S-a ajuns însă în situația ca, odată deblocate lucrările, acestea să fie și la un pas de finalizare. Astfel, încă 67 de tineri se vor muta în casă nouă în toamna acestui an. Lista de priorități a fost deja aprobată și ea va fi supusă și atenție consilierilor locali în ședința din luna februarie

Totodată, municipalitatea a făcut eforturi pentru amenajarea zonei din jurul blocurilor. Aici s-au făcut parcări, se vor amenaja noi spații de joacă precum și o bază sportivă modernă.

Lucrările la noile spații locative construite în Drobeta Turnu Severin se vor finaliza cel mai târziu în toamna acestui an.

3,619 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.