Aladin Georgescu: „Guvernul tratează mehedinţenii ca şi români de mâna a şaptea.”

Liderul PSD Mehedinţi, Aladin Georgescu, acuză guvernul României că tratează mehedinţenii ca şi locuitori de mâna a şaptea. Declaraţiile au fost făcute în contextul în care, la rectificarea bugetară din data de 23.11.2016, judeţul Mehedinţi a fost sărit, atunci când a venit vorba despre alocări financiare.  Pentru modernizări de drumuri comunale şi judeţene, Mehedinţiului nu i-a fost alocat niciun ban:

aladin-georgescu

„Prin această rectificare pentru Drumurile Judeţene şi Drumuril Comunale nu se alocă niciun leu, deşi starea drumurilor necesită subvenţii de la bugetul de stat, fără discuţii. Anul trecut, guvernul Ponta prin rectificarea din octombrie a alocat suma de 500 milioane lei pentru finanţarea drumurilor judeţene şi comunale, si de asemnea, o sumă consistentă, tot pentru aceeaşi categorie de drumuri a mai fost alocată şi în vara anului trecut, la rectificarea din luna august. Anul acesta, nici în vară, nici în acum, acest guvern incompetent nu este în stare să asigure sumele necesare pentru întreţinerea sau pentru modernizarea drumurilor comunale”, a precizat Aladin Georgescu, liderul PSD Mehedinţi.

Aladin Georgescu, cel care este Preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi a mai precizat faptul că, lipsa fondurilor alocate de la guvern pentru modernizarea infrastructurii nu va priva locuitorii judeţului de investiţii. În acest moment, a fost aprobat proiectul prin care se vor asflata pe fonduri europene 33 de kilometri de drumuri judeţene pe tronsonul Cerneţi-Husnicioara-Prunişor.

aladin-georgescu-si-marilena-bogheanu

Totodată, fost redepus la ADR Sud Vest Oltenia, proiectul prin care se cere finanaţare pentru asfaltarea unui tronson de 116 kilometri de drumuri judeţene.

proiect-adr

 

Proiectul cu privire la realizarea unui drum strategic care să unească Mehedinţiul de Dolj a fost depus pentru a doua oară, întrucât, ghidul solicitantului a fost modificat pe ultima sută de metri, iar cheltuieli precum realizarea de poduri şi podeţe, au fost considerate neeligibile.

vOICA bRICEAG

5,442 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.