ALDE Mehedinți: ”Toți candidații noștri au un numitor comun: întotdeauna au făcut bine pentru semenii lor, niciodată rău”

Reprezentanții ALDE Mehedinți au depus, la Biroul Electoral Județean, listele de candidați pentru Camera Deputaților și Senatul României. Pe lista pentru Camera Deputaților, primul loc este ocupat de actualul deputat de Mehedinți și liderul filialei județene, Viorel Palașcă: ”ALDE, un  partid foarte important pe scena politică românească, a depus azi listele de candidaturi în județul Mehedinți. Vreau să vă spun că plecăm cu gândul să facem România una din primele 7 puteri economice ale Europei și județul Mehedinți unul din județele prospere ale țării. Credem că județul merită mai mult și noi suntem deciși să facem acest lucru pentru semenii noștri. Avem o listă de candidați formată din oameni cu experiență politică și administrativă, oameni tineri, oameni cu bune competențe profesionale și toți au un numitor comun: întotdeauna când au fost în postura de a lucra pentru semenii lor au făcut numai bine, niciodată nu au făcut rău” a declarat liderul ALDE Mehedinți, Viorel Palașcă.

dsc_0480

Locul 1 pentru Senat îi revine lui Ionuț Sibinescu, președintele ALDE Drobeta Turnu Severin: Cred din tot sufletul că politica trebuie să fie despre oameni și pentru oameni. Printr-o politică aplicată putem face ca județul Mehedinți să nu mai fie în coada listei și să fie mai bine și la noi în județ, a declarat Ionuț Sibinescu. Un rol deosebit doreşte să acorde turismului mehedinţean, domeniul în care Ionuţ Sibinescu s-a implicat cu multă responsabilitate atunci cand a demarat proiectul „#prinMehedinţi”, proiect care a avut ca scop promovarea turistică a judeţului Mehedinţi. Principalele priorităţi ale judeţului, în opinia sa, sunt: reducerea sărăciei, educaţie gratuită şi de calitate pentru toţi copiii, din mediul urban şi rural, agricultura şi turismul.

dsc_0458

Locul 2 pentru Camera Deputaților este ocupat pe Carmen Ciobanu, vicepreşedinta Camerei Agricole Mehedinţi, preşedinte a unei asociaţii de animale, dar şi preşedinte al unui grup de acţiune locală în domeniul pescuitului. Vicepreședintele CJ Mehedinți și reprezentant al ALDE, Renatta Nanciu, se află, de asemenea, pe lista pentru Camera Deputaților: Mă regăsesc pe lista ALDE pentru Parlament. Sper ca primii de pe listă, și nu numai, să ajungă în Parlamentul României. Vocea noastră, a celor din ALDE și a mehedințenilor, cu siguranță se va face auzită acolo. Am  încredere în echipă, au fost alături de mine și la alegerile locale unde am dovedit că putem să facem ceva pentru județ” a declarat Renatta Nanciu, vicepreședinte al Consiliului Județean Mehedinți.

Candidați ALDE Mehedinți pentru Camera Deputaților:

  1. Palașcă Viorel – Deputat
  2. Ciobanu Carmen – Manager – inginer
  3. Gheorghe Ovidiu – Medic
  4. Mijaiche Alexandru – Viceprimar – avocat
  5. Nanciu Renatta – Vicepreședinte CJ Mehedinți – avocat
  6. Enache Cătălin – Primar

Candidați ALDE Mehedinți pentru Senatul României:

  1. Sibinescu Ionuț – Economist
  2. Spuză Viorel – Primar
  3. Tuțu Ecaterina – Cadru didactic
  4. Sălceanu Valentin – Primar

7,551 total views, 2 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.