Alergare, vin, distracție! La sfârșitul lunii august toate drumurile duc la Corcova Trail Race 2017

Cu doar puțin timp înainte de a debuta sezonul de cules al viei, polul distracției se mută în Mehedinți, pe dealurile Corcovei! Concurenți din toată țara se pregătesc să ia startul distracției în cadrul celei mai amuzante competiții sportive din țară. Guvernat de Bachus, zeul distracției și al voii bune, evenimentul este unul care cu siguranță vă va binedispune. Cursa are loc în data de 26 august.

Evenimentul, deja devenit un reper pe harta competițiilor sportive din România, promovează conceptul de “Sport & Fun”, sfârșitul curselor însemnând începutul distracției.

Sunteți provocați să alergați, dar nu oricum. Scuturați praful de pe costumele de bal mascat din garderobă, iar dacă nu le aveți nu ezitați să fiți inventitvi, căci la Corcova nu există reguli și etichete, așa că, dați frâi liber imaginației și să nu vă mirați dacă dacă îi vedeți galopând prin vii pe Peter Pan, pe Albă ca Zăpada sau pe zânoiul care face reclamă unor produse bancare.

Corcova Trail Race este mai mult decât o ”cursă”, este un adevărat festival, ”Festivalul Alergării din România”, locul unde plăcutul se îmbină cu plăcutul, unde vinul bun, bucatele gustoase, bălăceala în piscină, focul de tabără de lângă zona de corturi și concertul live reprezintă o continuare firească a dimineții pline de efort.

Traseele curselor sunt tocmai cele care fac ca această competiție să fie unică. Acestea sunt o îmbinare echilibrată între asfalt și teren variat, totodată o provocare atât pentru atleții de plat cât și pentru alergătorii montani.

Toate traseele trec prin cele mai pitorești zone din jurul Corcovei, prin sate vechi, pe dealuri domoale, prin pădure și prin celebrele vii ale Corcovei, o îmbinare armonioasă între toate aceste elemente face din Corcova Trail Race o competiție de neratat.

Zona de start/sosire se va situa chiar în inima Cramei Corcova Roy&Damboviceanu, locul care a renăscut din propria cenușă devenind astăzi un reper pe harta vinurilor din România, prin dorința și voința unor oameni precum Serban Dâmboviceanu, proprietarul podgoriei.

 

Voica Briceag

5,614 total views, 2 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.