Alertă! Minoră căutată de autorități după ce a dispărut de câteva ore

Polițiștii mehedințeni sunt în alertă după ce o minoră de 13 ani a dispărut de pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin de câteva ore! Dispariția acesteia a fost sesizată polițiștilor în jurul orei 22.45, de tatăl fetei. Acesta a sesizat că, fiica sa minoră, Şerlău Denisa Maria, de 13 ani, a plecat de la locuinţa de domiciliu şi nu a mai revenit. Din verificări, poliţiştii au stabilit că minora, în ziua de 12 mai a.c., în jurul orei 09.00, s-a deplasat pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin împreună cu mama sa, iar ulterior s-a despărţit de aceasta pe strada Aleea Privighetorilor pentru a merge în zona centrală a municipiului şi nu a mai revenit la domiciliu.

Semnalmente: Minora are ochi căprui, aproximativ 65 de kilograme, 1,75-1,80 metri înălţime, păr şaten, lung, faţă rotundă. La data dispariţiei, purta o bluză de trening de culoare albă, blugi de culoare neagră şi pantofi sport negri cu talpa albă, precum şi un rucsac de culoare albastru-petrol.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie!

 

Voica Briceag

1,366 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.