Asfalt pe DJ 606 A între Dumbrava și Albulești! Lucrările de modernizare au fost recepționate

Asfalt pe DJ 606 A între Dumbrava și Albulești! Lucrările de modernizare au fost recepționate

Reprezentanții Consiliului Județean Mehedinți au recepționat lucrările de modernizare a drumului județean 606 A executate pe o lungime de 4,325 km între satele Albulești și Dumbrava. Sectorul de drum nu a fost niciodată asfaltat, iar locuitorii de aici spun că drumul era aproape impracticabil:

”Este o investiție la care am ținut foarte mult pentru că locuitorii de aici primiseră până acum doar promisiuni și aveau nevoie de investiții concrete. Este o altă promisiune pe care am reușit să o onorez pentru oameni, împreună cu colegii din Consiliului Județean, la fel ca multe altele”, a precizat Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți.

Pe lângă platforma drumului care se încadrează în normele în vigoare, s-au realizat  și podețe transversale, șanțuri, s-au amenajat 21 de intersecții cu drumurile laterale și peste 250 de accese către proprietățile oamenilor. Au fost montate 26 de indicatoare de circulație, 5 borne kilometrice și s-a realizat și marcajul transversal.

”Avem în vedere ca anul viitor să continuăm asfaltarea acestui drum în comuna Dumbrava până la granița cu județul Dolj, prin Valea Marcului, dar și în cealaltă direcție, până la intersecția cu DJ 561A care vine de la Bâcleș și duce la Tâmna” a mai precizat Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți.

1,222 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.