Asigurator prins în flagrant în Mehedinţi când primea mită pentru urgentarea acordării de despăgubiri

La data de 11.10.2016, ofițeri de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție (DGA) – Serviciul Tehnic și Serviciul Operații, precum și ai Serviciului Județean Anticorupție (S.J.A.) Mehedinți, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți, l-au prins în flagrant pe S.B., reprezentantul unei societăți de asigurări din București, în timp ce primea suma de 2.200 lei de la un denunțător pentru a urgenta procedura de acordare a despăgubirilor ca urmare a unui accident de circulație soldat cu decesul unei persoane.

mita

În fapt, la data de 06.10.2016, un denunțător a sesizat ofițerii de poliție judiciară din cadrul D.G.A. — S.J.A. Mehedinți cu privire la faptul că S.B., reprezentantul unei societăți de asigurări din București, a pretins 500 euro (10% din valoarea totală a despăgubirii) pentru a urgenta plata sumei de 5000 euro cuvenită soției denunțătorului, cu titlu de despăgubire, ca urmare a decesului fratelui acesteia în urma unui accident rutier.

Ca urmare a denunțului formulat, a fost înregistrat dosar penal la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți, iar la data de 11.10.2016, a fost organizată acțiunea de prindere în flagrant, în municipiul București, ocazie cu care S.B. a fost prins în timp ce primea suma de 2200 lei de la denunțător, cu titlu de mită, în scopul menționat anterior.

S.B. a fost condus la sediul Direcției Generale Anticorupție în vederea audierii și documentării întregii activități infracționale, fiind cercetat în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită.

În cauză s-a beneficiat de sprijinul de specialitate al D.O.S. — Mehedinți din cadrul I.G.P.R.

4,650 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.