Au început înscrierile pentru Ponoarele MTB Race! Vezi aici programul evenimentului

Cicliști din toată țara și numai, sunt invitați să descopere pitorescul Mehedințiului de sub munte în cadrul unei noi ediții a Ponoarele MTB Race! Organizatorul principal al evenimentului este Asociația pentru Turism „Mehedințiul de sub munte”, o organizație nonguvernamentală care își propune dezvoltarea turismului în zona de nord a județului Mehedinți prin promovarea frumuseților naturale, păstrarea tradițiilor locale, dar și prin încurajarea practicării sportului în natură, în orice anotimp și la orice vârstă.

Evenimentul sportiv se va desfășura în data de 15 septembrie 2018, între orele 8:00-24:00, cu zona de start/sosire chiar în amfiteatrul natural de lângă Podul lui Dumnezeu.

Înscrierile se desfășoară în 2 etape:

* online în perioada 1 august – 9 septembrie, pe site-ul ponoarelemtb.ro

* la fața locului, înaintea concursului.

În cadrul concursului concurenții au două variante de traseu:

  1. Hobby (traseu scurt) – Pădurea de liliac – 32 km-
  2. Traseul scurt – Hobby – Padurea de liliac este un traseu nou fata de editiile trecute, astfel dorindu-se punerea in valoare a altor peisaje spectaculoase din zona de nord a Mehedintiului.
  3. Pro (traseu lung) – Vârful Înalt – 52 km;

PONOARELE MTB RACE este un concurs de ciclism montan care se adresează tuturor iubitorilor sportului și mișcării în natură. Concursul este organizat în nordul județului Mehedinți, o zonă care impresionează prin frumusețea locurilor și traseele spectaculoase potrivite pentru practicarea ciclismului montan.

Voica Briceag

5,198 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.