Birou de taxe şi impozite locale şi de înmatriculări auto, în incinta Pieţei Mircea

Reprezentanţii primăriei Drobeta Turnu Severin au decis să relocheze casieria pentru încasarea taxelor şi impozitelor locale de pe strada Horia, de vis de vis de magazinul Decebal. Decizia a fost luată din cauza faptului că biroul respectiv nu este racordat la sistemul centralizat de încălzire, iar spaţiul este destul de mic şi neîncăpător.

taxe si impozite

Locaţia în care se va muta acest birou este un spaţiu mult mai generos situat în incinta pieţei Mircea. Acolo au fost identificate două birouri- într-unul din ele va fi casieria pentru încasarea taxelor şi impozitelor locale, iar un al doilea va avea strict misiunea de a prelua documentele referitoarea la înmatriculările auto:

„Acolo este un spaţiu mic, fără încălzire, este şi improriu pentru că este o suprafaţă mică. Un al doilea spaţiu de aici de la piaţa Mircea dorim să îl folosim pentru înmatriculări- deoarece s-a scos taxa de mediu s-a triplat practic numărul celor care se prezintă la ceste ghişee. Încercăm prin aceste schimbări să îmbunătăţim modul de lucru cu cetăţenii. „

Cele două birouri ale direcţiei de taxe şi impozite locale se vor reloca în aproximativ 2 săptămâni odată ce se vor finaliza lucrările de modernizare şi dotare a celor două spaţii.

Voica Briceag

9,641 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.