”Bombardierul” de la Mehedinți

Mădălin Mătăsăreanu este recunoscut ca nașul echipelor din Liga a IV-a Mehedinți. Vârful celor de la Pandurii Cerneți e o adevărată spaimă pentru defensivele adverse după ce a scuturat de 18 ori plasele portarilor în prima parte a campionatului județean.

          E o axiomă în fotbal care spune că jucătorul cel mai bun este cel care o bagă în poartă din orice situație. „Șeptarul” de la Pandurii Cerneți nu a ezitat să își treacă numele pe lista marcatorilor ori de câte ori a avut șansa în cele 14 etape din Liga a IV-a. Mătăsăreanu a început în forţă sezonul cu 4 hat-trick-uri în primele 5 runde! „A fost o primă jumătate de campionat bună pentru mine. Am avut un start în care am înscris multe goluri, apoi, pe final, am înscris mai puțin. Mă bucur că sunt în topul marcatorilor, dar titlul de golgheter nu este un obiectiv pentru mine. Important este să joc meci de meci şi să îmi ajut echipa să câştige. Când mingea scutură plasa adversă simt fericire, plăcere, dar şi bucurie că reuşesc să finalizez eforturile colegilor mei. Nu îmi este dificil să înscriu pentru că știm cu toții că valoarea campionatului nu e ca la Dolj, Gorj…”, a mărturisit omul cu golul de la Cerneți.

MATASAREANU - CEL IN GALBEN

O primă parte de sezon aproape perfectă

        Pandurii din Cerneți are și în acest an prima șansă de a merge la barajul pentru promovare în Liga a III-a. În prima jumătate de sezon are doar două egaluri și o singură înfrângere și este la cinci lungimi de următoarea clasată. „Am reușit să câștigăm toate punctele cu principalele adversare la titlul județean și asta e cel mai important. Nu vreau să spun că noi avem cea mai tare echipă din județ, și celelalte echipe au jucători buni, dar noi am fost constanți. Am fost aproape de a încheia sezonul de toamnă fără înfrângere, însă am mai scăzut din turație și doar în ultima etapă am pierdut cu Viitorul Șimian. Sperăm să câștigăm din nou campionatul și la meciul de baraj să reușim promovarea. Avem nevoie și de noroc pentru că în vară am dat peste satelitul celor de la CSU Craiova și nu am avut nicio șansă. Mehedințiul are nevoie de o echipă în eșaloanele naționale”, a mai spus Mătăsăreanu.

Pandurii Cerneți, campioana sezonului trecut

        Mătăsăreanu este golgheterul la zi de la Mehedinți. Ediția precedentă a marcat nu mai puțin de 31 de goluri. Atacantul pandur a evoluat la CS Termo Severin, în Liga a III-a, în turul sezonului 2010-2011. Podiumul golgheterilor este completat de  Constantin Negrescu (Recolta Dănceu) şi Claudiu Topală (CS Strehaia), ambii cu câte 13 reuşite.

Nicu LUNGU

16,453 total views, 1 views today


2 Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.