FOTO: Super Steaua și ACS Luceafărul Drobeta au jucat ieri pe municipalul severinean

Stadionul municipal Drobeta Turnu Severin a fost ieri gazda unui meci caritabil ce a avut ca scop strângerea fondurilor necesare pentru a ajuta un tânăr talent al fotbalului severinean. Călin, fotbalist la echipa ACS Luceafărul Drobeta  are nevoie urgeantă de o operație de ligament. Peste 1000 de severineni au fost prezenți la eveniment. Sorin GHIONEA, Dorel STOICA, Sorin PARASCHIV,  Nicolae DICĂ,  Daniel OPRIȚA, Valentin BADEA, Dorel STOICA, Gabriel BOȘTINĂ, Georgian TOBĂ, Marian BALACI și  Dorinel MUNTEANU din postura de antrenor al echipei Super Steaua au făcut un adevărat spectacol pe gazon. Meciul s-a terminat 5-4 pentru Super STEAUA. La final, gazonul a fost invadat de spectatori iar foștii internaționali au făcut poze și au oferit autografe.

Am fost foarte bucuros și le mulțumesc din suflet pentru că au venit să facă fapta asta frumoasă pentru mine. Gestul lor mi-a ridicat moralul foarte mult și voi lupta să revin în terenul de fotbal și mai puternic, a precizat Călin Pîslea.

DSC_0307

Toți avem nevoie de sprijin, indiferent de vârstă, toți avem sentimente, trăiri, și în momentele grele trebuie să fim ajutați. Ne bucurăm că am putut fi prezenți la Severin și sperăm ca acest băiat să revină cât mai repede pe gazon pentru că nu e ușor să treci printr-o astfel de accidentare, a spus Sorin Ghionea.

DSC_0300„Cu plăcere am răspuns prezent invitației foștilor colegi și a ieșit un spectacol sportiv foarte frumos. M-aș bucura să fi fost atins și obiectivul de a strânge suficienți bani pentru acest băiat”, a completat Dorinel Munteanu.

DSC_0262

  Inițiatorul acestui demers este nimeni altul decât fostul internațional Gabriel Boștină: „Ne bucurăm că Boștină a reușit să ne strângă în număr destul de mare, mai ales că mulți dintre noi suntem prinși în unele proiecte, alții, cum sunt Lovin și Bănel, încă mai actizează în Liga I, și e greu să îi aduni pe toți. De fiecare dată când se reunește această echipă fantastică mă bucur foarte mult pentru că este aproape de sufletul meu, e echipa la care țin enorm, la care am avut colegi minunați și cu care, iată, la orice activitate caritabilă ne strângem”, a dezvăluit Sorin Paraschiv. 

DSC_0258

.„Vreau să le mulțumesc foștilor jucători pentru că au acceptat invitația noastră, dar și autorităților locale pentru că am fost găzduiți pe Stadionul Municipal, unde a fost o organizare impecabilă. Totul a fost în ajutorul lui Călin și îl vom sprijini în continuare pentru ca și el să fie, peste câțiva ani, unul dintre acești foști jucători care au activat în prima ligă”, a spus Marian Balaci, președinte Luceafărul Drobeta.

9,103 total views, 2 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.