CSU Craiova – Dinamo, luni de la 20.30 pe Stadionul Municipal Drobeta. Când se deschid casele de bilete

Luni, 17 octombrie, la ora 20:30, se dă fluierul de start al meciului așteptat de toți suporterii olteni. Biletele pentru meciul Universitatea Craiova – Dinamo București pot fi comandate online accesând link-ul de pe site-ul oficial al clubului sau accesând direct site-ul www.biletecsuc.ro.  Tichetul de acces va sosi acasă. Comandă online şi eviţi aglomeraţia de la casele de bilete!

”Luni, toate drumurile oltenilor duc la Severin. (…) Toate eforturile noastre s-au izbit de imposibilitatea de a oferi garanția sută la sută că meciul se va desfășura pe «Extensiv», în condiții optime, la lumina reflectoarelor. În această situație, cum CS Universitatea este echipa unei întregi regiuni, am considerat că singura variantă viabilă pentru buna desfășurare a derbiului CS Universitatea – Dinamo este stadionul «Municipal» din Drobeta Turnu Severin. Totodată, anunțăm suporterii că în urma negocierilor cu deținătorii de drepturi TV, s-a decis că în acest an calendaristic un singur meci se va mai juca în nocturnă. Până atunci, vom continua eforturile pentru ca, din punct de vedere tehnic, acel joc să se dispute în Bănie. Clubul nostru asigură posesorii de abonamente că va întreprinde toate demersurile pentru a le facilita vizionarea jocului pe stadion“, se menționează în comunicatul postat pe csuc.ro.

Biletele pot fi procurate de marți, 11 octombrie, până în ziua meciului din magazinele Domo, Germanos, Vodafone, Orange și OMV din toată țara. Totodată, tichetele de acces la derby se găsesc acum și la magazinul oficial al Universității Craiova, situat în zona English Park. Programul de funcționare al magazinului este zilnic, între orele 10:00-19:00.

La casele de bilete de la stadionul Municipal din Severin, biletele la meci vor fi la vânzare duminică, 16 octombrie, între orele 12:00-18:00 și luni, de la ora 10:00 până la startul jocului.

Preţul biletelor pentru meciul Universitatea Craiova – Dinamo București:

Peluza:        5 lei

Tribuna 2: 15 lei

Tribuna 1: 25 lei

Tribuna 0: 40 lei

csu_dinamo-660x374

5,948 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.