Bulevardul Porțile de Fier din Drobeta Turnu Severin, asfaltat pe un tronson de 2,7 km

Lucrările de asfaltare a Bulevardului Porțile de Fier, din Drobeta Turnu Severin, s-au încheiat, iar recepția finală a avut loc pe 10 iulie. Reabilitarea căii de acces deschide noi perspective pentru agenții economici din zonă și contribuie la încurajarea investițiilor în această zonă a Severinului.

Tronsonul de drum are o lungime de 2,7 kilometri și corespunde celor mai exigente standarde de circulație. Timp de ani de zile, șoferii s-au plâns de starea proastă a drumului, despre care spuneau că este un coșmar.  Odată cu reabilitarea lui, accesul spre una dintre cele mai importante platforme industriale ale orașului se face în mod civilizat:

”Am inaugurat lucrările de modernizarea și asfaltare a Bulevardului Porțile de Fier, calea de acces către zona industrială de sud ( Fabrica de Anvelope, Lamdro, Portul Comercial), o investiție de 5.850.000 de lei, necesară dezvoltării atât a zonei cât și a întregului oraș. Un drum important, așteptat de ani de zile de către toți cei care lucrează în zonă și de alții care ar dori să investească”, a declarat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

În cadrul proiectului de reabilitare s-au refăcut și traversările la nivel cu calea ferată. Asfaltarea pornește din zona Parcului Rozelor din oraș și se termină la intersecția cu Calea Timișoarei. Investiția s-a realizat pe fonduri guvernamentale atrase pe programul național de dezvoltare locală, etapa I.

 

Voica Briceag

5,478 total views, 3 views today


un comentariu

  1. foarte bine,de ce nu se accelereaza la guvern problema bazinului de inot din strada crisan,tinerii au nevoie de acest bazin.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.