Căldură în tot Severinul până la sfârşitul săptămânii

Primarul Severinului, Marius Screciu, a dat asigurări ferme că până la finalul acestei săptămâni caloriferele tuturor severinenilor, racordaţi la sistemul centralizat se vor încălzi. Pe de altă parte, tot primarul a fost cel care a declarat că în privinţa cazanelor nu este nicio problemă, asta pentru a împrăştia zvonurile alarmiste care circulau luni dimineaţa cu privire la faptul că  un cazan ar fi explodat. A fost stabilit şi preţul plătit de populaţie pentru gigacaloria consumată, iar aceasta va fi de de 250 lei, cu TVA cu tot:

marius-screciu

„Au fost nişte zvonuri luni dimineaţa cu privire la faptul că ar fi explodat un cazan de la Termo, le-am auiz şi eu, dar vreau să vă spun că nu este nimic adevărat, a fost într-adevăr o problemă la o vană, dar a fost rezolvată în timp util. De miercuri vom începe să furnizăm căldură.prima dată către şcoli şi spitale, iar până la sfârşitul săptămânii, agentul termic va ajunge la toate cele 51 de puncte termice din oraş, la capacitate maximă. Populaţia va plăti gigacaloria la preţul de 250 lei.”

La ora actuală, toate pregătirile în vederea furnizării agentului termic au fost făcute, iar pe stoc este suficientă păcură pentru pornirea cazanelor. În acelaşi timp, se aşteaptă şi rectificarea bugetară de la mijlocul lunii noiembrie pentru ca întreaga sumă necesară achiziţiei de pcăură să fie asigurată.

Voica Briceag

28,191 total views, 1 views today


2 Comentarii

  1. De o luna ne aburiţi :))))) …ca azi ca pe 1 ca pe 11 ca marţi ca duminica si nici apa nu e in instalaţii. Vai de voi si de noi. ORAS DE PARAGINĂ….. VETI RAMABE DOAR VOI IN EL CEI PESTE 45DE ANI.

  2. Mai bine sa se rezolve problema gazului , care sta la intrare in Severin de mai bine de 5 ani. Nimeni nu face nimic. Cea mai buna soluție este sa ieșim in strada pentru un ultimatum. Dacă nu o sa ajungem ca si Orsova. In sec.xxI fără caldura, incredibil!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.