„Campioana unei mari iubiri” revine în competiţiile europene! Meci istoric pe municipalul severinean

A mai rămas doar o săptămână până la meciul istoric dintre Universitatea Craiova şi A.C. Milan din turul trei preliminar UEFA Europa League de pe stadionul „Municipal” din Drobeta Turnu Severin. Mai mult ca niciodată oltenii au nevoie de susţinere odată cu revenirea în competițiile europene după mulți ani de așteptare.

„Acasă este unde joacă Știința. Și ea are nevoie de tine: fii prezent în tribune și ajută-ne să colorăm arena severineană în alb-albastru pentru acest eveniment istoric,” au transmis oficialii oltenilor.

Partida dintre Universitatea Craiova și A.C. Milan este programată joi, 27.07.2017, de la ora 21:00, pe stadionul „Municipal” din Drobeta Turnu Severin.

Miercuri, 19.07.2017, de la ora 10:00, vor fi puse în vânzare biletele pentru meciul cu A.C. Milan. De asemenea, suporterii care dețin abonamente vor avea în toată această perioadă la dispoziție o casă de bilete specială, cu același program de funcționare.

Sâmbătă, 22.07.2017, suporterii Universității Craiova din Drobeta Turnu Severin vor putea achiziționa tichetele de la casele de bilete ale stadionului „Municipal”. Programul de funcționare al caselor de bilete va fi între orele 12:00 – 18:30

Magazinul mobil al Științei va fi prezent începând cu ziua de mâine în parcarea Sălii Polivalente din Craiova cu cele mai noi materiale alb-albastre. De asemenea, programul de funcționare al acestuia va fi zilnic, între orele 10:00 – 19:00.

Prețurile biletelor pentru partida Universitatea Craiova – A.C. Milan sunt următoarele:

Peluza „Tabelă” (galeria Științei)    : 35 RON

Peluza II                : 50 RON

Tribuna 2               : 65 RON

Tribuna 1               : 80 RON

Tribuna 0               : 200 RON

 

Voica Briceag

4,555 total views, 3 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.