Ce face cel mai influent parlamentar mehedințean când județul este sub troiene, iar Severinul în pragul sistării furnizării de căldură?

Situație fără precedent în Mehedinți, în contextul unei avertizări de vreme severă și temperaturi extreme! În această situație, municipiul reședință de județ, Drobeta Turnu Severin, riscă să rămână fără căldură din cauza faptului că nu mai sunt bani pentru achiziția de combustibil, iar autoritățile județene și locale caută cu disperare soluții pentru depășirea acestui moment. În tot acest context, când situația în județ arde, Ionuț Sibinescu, cel mai influent parlamentar al județului se plimbă nestingherit în țări unde situația este mai roz. Așa că, în plină situație de criză în Mehedinți, Ionuț Sibinescu, liderul senatorilor ALDE și președintele Comsiei pentru constituționalitate, libertăți civile și monitorizare a executării hotărârilor Curții Europene a Drepturilor Omului, se plimbă prin capitala Autriei, la Viena unde a participat la Reuniunea de iarnă a Adunării Parlamentare a OSCE (Viena, 22-23 februarie 2018). Dintr-un comunicat de presă redacției reiese că:

 

”Domnul senator Ionuț Sibinescu, membru titular al Delegației Parlamentului României la AP OSCE, lider al grupului senatorilor ALDE și președinte al Comisiei pentru constituționalitate, libertăți civile și monitorizare a executării hotărârilor Curții Europene a Drepturilor Omului a Senatului, domnul senator Cătălin-Daniel Fenechiu, membru titular, vicepreședinte al Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunități și validări a Senatului, și doamna senator Doina Silistru, membru supleant, președintele Comisiei pentru agricultură, silvicultură și dezvoltare rurală a Senatului, au participat la cea de-a 17-a Reuniune de iarnă a Adunării, care a avut loc, la Viena, la Centrul de Confernțe Hofburg, în zilele de  22 și 23 februarie 2018”

Cât de importante sunt probleme Mehedințiului pentru senatorul mehedințean, Ionuț Sibinescu, rămâne să analizați dumneavoastră. Noi nu facem decât să vă prezentăm implicarea acestuia în problemele stringente ale județului, exact așa cum se vede și cum reiese din activitatea sa, prezentată prin intermediul comunicatelor de presă, dar și reflectată pe site-ul Senatului la activitatea parlamentară.

Voica Briceag

10,378 total views, 1 views today


un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.