Cea mai mare casă de avocatură din Mehedinți își restrânge programul de lucru cu publicul

Cea mai mare casă de avocatură din Mehedinți își restrânge programul de lucru cu publicul

Instanțele de judecată au preschimbat termenele în mai multe dosare care nu sunt urgente pentru a evita aglomerarea de persoane în sălile de judecată și pentru a limita la maximum posibil deplasarea tuturor participanților la activitățile judiciare – martori, inculpați, consilieri juridici, avocați, procurori, grefieri sau judecători.

Preschimbările de termen și amânările au început după ce C.S.M. a adoptat mai multe recomandări adresate instanțelor și parchetelor din țară, pentru a preveni răspândirea infecției cu coronavirus.

În urma a acestor recomandări, instanțele și parchetele au decis să se judece doar cauzele urgente, inclusiv cauzele penale în care există posibilitatea împlinirii termenului de prescripție a răspunderii penale.

În acest context, casa de Avocatură Crudiu & Asociații a anunțat că își va reduce programul de activitate atât în ceea ce privește sediul din Municipiul Drobeta Turnu Severin cât și în ceea ce privește sediul din municipiul Timișoara și urmează să funcționeze de luni până vineri în intervalul orar 09:00 – 13:00.

”Solicităm respectuos ca toate persoanele care doresc să poarte o corespondență cu Casa de Avocatură Crudiu & Asociații să folosească cu prioritate mijloacele electronice de comunicare la distanță ( fax, e-mail, whatsapp), iar în cazul în care nu există aceasta posibilitate se poate folosi cutia poștală aflată la parterul celor două sedii”,  se arată într-un comunicat de presă remis de către casa de avocatură Crudiu & Asociații.

Voica Briceag

780 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.