Cod roşu de intervenţie în Mehedinţi. Carnagiu pe DN 6, 2 morţi şi 14 răniţi

Planul roşu de intervenţie a fost activat vineri dimineaţă, în judeţul Mehedinţi după cel mai grav accident de circulaţie din ultimii ani petrecut în judeţ. Două persoane au murit pe loc și alte 14 au fost rănite într-un cumplit accident produs vineri dimineață , pe DN6, la ieșirea din localitatea Butoiești către Strehaia, după ce două microbuze de pasageri s-au izbit frontal, cauza probabilă fiind oboseala unuia dintre șoferi.

accident-2

Unul dintre microbuze a intrat pe contrasens și s-a izbit de celălalt care venea din față, cauza probabilă fiind oboseala șoferului care venea dinspre Craiova. Traficul în zonă a fost blocat aproximativ două ore, fiind reluat în jurul orei 10,00.

accident-1

 

Unul dintre microbuze transporta muncitori români care munceau în Italia. Soarta a făcut ca o femeie să moară la doar câţitva kilometri de casă, iar acum, în loc să se bucure de sărbători împreună, rudele se pregătesc de înmormântare. Oamenii au parcurs fără cusur mai bine de 1000 kilometri din Italia şi au murit la câţiva kilometri de casă.

Reprezentanții ISU Mehedinți au anunțat că a fost declanșat codul roșu de intervenție, la fața locului intervenind cinci ambulanțe, un echipaj SMURD și două echipaje de la descarcerare. Un număr de cinci persoane rănite mai grav au fost transportate la Spitalul Județean din Drobeta Turnu Severin, iar opt au fost duse pentru investigații și analize la Spitalul din Filiași.

Voica Briceag

10,142 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.