Constantin Gherghe susţine candidaţii PSD la primăria Dr.Tr. Severin şi la Consiliul Judeţean

Preşedintele UNPR Mehedinţi, Constantin Gherghe, a anunţat că a semnat un protocol de colaborarea în vederea susţinerii reciproce a candidaţilor celor două partide pentru alegerile locale din 5 iunie. UNPR nu va avea candidat la primăria Drobeta Turnu Severin, iar Constantin Gherghe, cel care deţine şi funcţia de primar al Severinului a anunţat că va susţine candidatul propus de PSD pentru această funcţie.

protocol UNPR PSD 3

Este vorba despre Marius Screciu, cel care a mai candidat pentru acest post şi la alegerile din 2012. Constantin Gherghe, liderul UNPR Mehedinţi a mai precizat că partidul său nu va avea un candidat desemnat să între în negocierea pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, iar pentru acest post va fi susţinut liderul PSD Mehedinţi, Aladin Georgescu: “Avem un ţel comun să îl sprijin pe Aladin Georgescu să obţină un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean, iar pe Marius Screciu îl voi susţine să ajungă primar al Severinului. Sper şi cred şi la ora aceasa nu am niciun fel de îndoială că acest protocol va fi funţional, iar Aladin Georgescu va deveni preşedintele Consiliului Judeţea, iar Marius Screciu va fi viitorul primar al Severinului.” , a declarat Constantin Gherghe.

gherghe-1024x768-1024x768

 

Susţinut de Constantin Gherghe, dar şi de organizaţia PSD, Marius Screciu intră cu prima şansă în cursa pentru fotoliul de primar al Seveirnului: “Rog cetăţenii să aibă încredere în proiectele noastre, în ceea ce ne dorim să facem pentru mehedinţeni şi severineni, pentru noi vorbesc faptele, proiectele guvernărilor PSD, alături de aliaţii săi.”, a precizat Marius Screciu, cnadidatul PSD pentru funcţia de primar al Severinului.

screciu

 

Pe de altă parte, social democraţii mehedinţeni au infrimat zvonurile lansate în ultima perioadă cu privire la un exod masiv al primarilor PSD către alte formaţiuni politice: “Nu au plecat din PSD 20-30 de primari, aşa cum susţin unii. Doar primarul de la Baia de Aramă şi cel Al comunei Dubova au fost singurii care au declarat că intenţionează să candideze din partea unui alt partid.  ”, a declarat ferm Aladin Georgescu, preşedintele PSD Mehedinţi.

aladin.georgescu

Protocolul închieat între UNPR şi PSD Mehedinţi mai prevede locuri eligibile pe lista de consilieri municipali  şi judeţeni.

 

 

 

 

 

6,464 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.