Daniel Cîrjan, reconfirmat în postul de Președinte PNL Dr.Tr. Severin

Astăzi au avut loc alegeri interne la nivelul Partidului Național Liberal Mehedinți. Liberalii s-au strâns în număr mare la Palatul Cultural Teodor Costescu pentru a-și vota structura biroului permanent local la nivelul municipiului Drobeta Turnu Severin. Membrii PNL au avut de ales o nouă structură de conducere la nivelul municipiului: un președinte, 2 prim vicepreședinnți, 8 vicepreședinți, 1 secretar general și 15 membri. Candidatul pentru funcția de președinte, Daniel Cîrjan, actualmente viceprimar al municipiului Drobeta Turnu Severin s-a bucurat de o largă susținere atât din partea conducerii partidului cât și din partea membrilor PNL Drobeta Turnu Severin, acesta fiind reconfirmat în funcția de președinte al biroului municipal după ce a obținut 262 de voturi dintr-un total de 263 voturi valabil exprimate.

DSC_0151

Scorul mare obținut la alegerile locale din 2016, unde a pierdut funcția de primar al municipiului la aproape 2 procente diferență, i-a asigurat lui Daniel Cîrjan o poziție funtașă în cadrul organizației și la alegerile din acest an:  ”Dacă vorbim de rezultatele pe care le-a avut actuala organizație municipală ne putem lăuda cu un procent de 38,16% la alegerile locale din 2016. Vreau să precizez încă de la început, acesta nu a fost scorul candidatului PNL la primăria Dr. Tr. Severin, al meu, ci a fost scorul nostru, al tuturor, deoarece împreună am făcut acea campanie electorală de peste 6 luni de zile. Vă spun cu mâna pe inimă că acele alegeri au  fost cele mai complexe din punct de vedere al campaniei electorale și vă mulțumesc din suflet pentru implicarea totală de care ați dat dovadă! Am certitudinea că PNL are forța internă de a se regenera și de a deveni acel partid pe care ni-l dorim cu toții. Trebuie să ne concentrăm pe echipă, pe oameni și pe unitate.” a declarat Daniel Cîrjan, președintele PNL Dr. Tr. Severin

DSC_0166

Daniel Cîrjan a ocupat  funcții de conducere în cadrul PNL Mehedinți  încă din anul 2003, fiind Președinte al Cluburilor Studențesti Liberale, Președinte al Tineretului Național Liberal, Președinte al PNL Drobeta Turnu Severin și Prim-vicepreședinte al PNL Mehedinți. Candidatura lui Daniel Cîrjan a fost susținută și de fostul senator liberal, Alexandru Ioan Morţun: ”Sunt realmente mișcat să văd atâția oameni în sală deoarce îmi dau seama că partidul are viitor. Susținerea față de un om în politică se dă subiectiv și obiectiv. Vreau să spun că susținerea mea pentru Daniel Cîrjan are din start și un rol subiectiv. Subiectiv pentu că suntem de mult timp împreună și ne-am susținut reciproc și cred că, în momente grele, nu am greșit dând susținere lui Daniel Cîrjan. Susținerea mea este și obiecivă deoarece Daniel Cîrjan mi-a dovedit mie, deoarece eu spun că valoarea unui politician se măsoară în voturi, că el știe să aducă voturi.  Și dacă PNL este acum la acest nivel, se datorează și scorului pe care el l-a scos. Și mai pot să spun că dacă era mai atent și dacă toți oamenii din lista lui de la locale ar fi adus mai multe voturi eu cred că Daniel Cîrjan era acum primar și spun și cred cu tărie că municipiului Drobeta Turnu Severin îi mergea mult mai bine.” a declarat Alexandru Ioan Morțun.

DSC_0183

Organizația PNL Drobeta Turnu Severin este la momentul actual cea mai puternică organizație a PNL Mehedinți deoarece are un bazin electoral de dreapta foarte mare și poate să aibă un primar de dreapta în anul 2020. Anul trecut am ratat la mustață. Ce avem noi de făcut în perioada următoare este  să punem în practică ceea ce am promis în campanie deoarece acei care conduc acum consiliul local și Primăria se pare că nu fac nimic.  Pentru asta rog toți consilierii locali să pregătească pentru următoarea ședință proiectul privind parcul industrial pentru că am așteptat ca PSD să facă ceva și vedem că ei nu fac. a susținut președintele partidului, Virgil Popescu.

DSC_0159

Daniel Cîrjan este licențiat în studii juridice, dar in prezent lucrează la Primaria municipiului Drobeta Turnu Severin, ca viceprimar. Este implicat activ de peste 12 ani in politica, fiind membru al Partidului National Liberal din anul 2003. A terminat Colegiul National Gheorghe Titeica, dupa care a urmat Facultatea de Drept din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara , obtinand licenta in studii juridice, dupa care a urmat doua masterate : Dreptul Afacerilor (Facultatea de Drept din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara) si Managementul Sectorului Public (Facultatea de Petrol si Gaze din cadrul Universitatii Ploiesti). In anul 2013 a absolvit cursurile de perfectionare corespunzatoare inaltilor functionari publici din cadrul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici. Daniel Cîrjan a ocupat  funcții de conducere în cadrul PNL Mehedinți  încă din anul 2003, fiind Președinte al Cluburilor Studențesti Liberale, Președinte al Tineretului Național Liberal, Președinte al PNL Drobeta Turnu Severin și Prim-vicepreședinte al PNL Mehedinți. În prezent ocupă funcția de viceprimar al municipiului Drobeta Turnu Severin.

DSC_0169

12,578 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.