Dispar craterele de pe podul de la PF I! DRDP Craiova a început lucrările de asflatare

Să treci podul peste Dunăre pe la punctul de trecere a frontierei Porțile de Fier I pare a fi mai degrabă o experienţă offroad decât un mod civilizat de a ieşi din ţară.

Maşinile abia se deplasează încercând să facă slalom printre numeroasele gropi apărute în carosabil. Se circulă greu, încet, iar drumul pare a fi mai degrabă o provocare offroad. Acestui coșmar și acestor condiții rușinoase de ieșire și intrare în țară, se vor pune capăt. Pe pagina de facebook a DRDP Craiova a fost publicat anunțul cu privire la demararea lucrărilor de asfaltare a drumului.

Așa că, în această perioadă șoferii sunt invitați să circule cu atenție sporită și răbdare întrucât drumul este în lucru. Conform anunțului DDRP Craiova, pe podul de la Porțile de Fier I: ”Se lucrează la frezarea asfaltului vechi pentru a se turna un nou covor asfaltic.  Lucrările de frezare se fac in regie proprie cu utilajele DRDP Craiova.”

 

Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova nu au oferit nicio informație cu privire la durata lucrărilor executate, lungimea tronsonului de drum pe care acestea vor fi executate sau dacă aceste lucrări includ și costuri de înlocuire a rosturilor de dilatație.

Voica Briceag

2,971 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.