Exclusiv! Este caldura in Severin, agentul termic a ajuns deja in scoli si la spitalul judetean de urgenta

Este caldura in scoli si la spitalul judetean de urgenta din Drobeta Turnu Severin. In jurul orei 21:00 caloriferele s-au incalzit, iar cateva sute de elevi de la scolile din Drobeta Turnu Severin vor gasi joi dimineata cald in clase. Conform celor precizate de primarul Severinului, Marius Screciu, treptat, pana la sfarsitul acestei saptamani va fi cald in casele tuturor severinenilor.

15134084_10211268127845945_1906878510_o

 „De maine (n.r. 17.11.2016) dupa ora 12 vom incepe sa furnizam caldura si catre punctele termice din oras, in acest moment, la ora 21:00, este deja caldura la spital, dar si in majoritatea scolilor din oras. Am depasit si problemele pe care aveam pe retea, au fost cateva avarii importante, deoarece tevile au cedat din cauza presiunii. Am depasit toate aceste dificultati si pana la sfarsitul acestei saptamani va fi cald in casele tuturor severinenilor.„, a precizat pentru descoperamehedinti.ro primarul Severinului, Marius Screciu.

Severinenii vor plati 250 lei, TVA inclus pentru fiecare gigacalorie consumata, iar agentii economici 400 lei, fara TVA. In acelasi timp se asteapta si rectificarea bugetara pe care guvernul condus de Dacian Ciolos o va opera saptamana viitoare, caci, Severinul mai are nevoie de bani pentru achizitia de combustibil.

In acelasi timp, severinenii cu venituri mici pot depune cererile pentru acordarea ajutorului de incalzire.

Voica Briceag

17,376 total views, 1 views today


un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.