Fără permis de conducere, a accidentat un pieton și a distrus un stâlp de energie electrică

Un tânăr de 19 ani, din comuna Breznița de Ocol, a urcat ieri la volanul unei mașini și, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum, a accidentat un pieton și a ajuns cu mașina într-un stâlp de pe marginea drumului. Accidentul s-a produs pe raza localității Judoștița din comuna Breznița de Ocol.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Izvorul Bîrzii au stabilit faptul că un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Breznița Ocol, sat Magheru, județul Mehedinți, a condus pe DJ 607 B în localitatea Jidoștița un autoturism care, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției de mers acroşând o persoană de sex feminin în vârstă de 36 ani din comuna Breznița de Ocol care, în calitate de pieton, staționa pe marginea părții carosabile. După ce a accidentat femeia, tânărul a ajuns cu mașina într-un un stâlp de energie electrică din afara părții carosabile. În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului și distrugerea stâlpului de energie electrică.

În plus, în urma verificării în bazele de date a conducătorului auto, poliţiştii au stabilit faptul că acesta nu avea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Aum, acesta s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

accident-iarna4

6,048 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.