Festival folk în Serbia, Lepa Brena, invitat special. Evenimentul are loc în perioada 6- august


În perioada 6-7 august, la Kladovo, localitatea sârbească situată la doar câțiva kilometri de granița cu România are loc o nouă ediție a Etno Folk Festival. Vor fi trei zile de distracție cu muzică pentru toate gusturile de la rock la muzică populară. Invitat special al evenimentului este cunoscuta interpretă de muzică folk sârbească, Lepa Brena.

Vecinii sârbi, din micuțul oraș de la Dunăre, Kladovo, se pregătesc de cel mai important eveniment cu public organizat după pandemie! Este vorba despre reluarea festivalului etno folk, eveniment de tradiție, organizat aici încă din anul 2005. Festivalul are ca principal obiectiv promovarea valorilor culturale şi tradiţionale din regiune. Pe durata festivalului străzile din Kladovo devin neîncăpătoare datorită standurilor cu produse tradiţionale prelucrate manual, a producătorilor de băuturi şi mâncare tradiţională, dar şi datorită programelor culturale şi a concertelor de muzică. Invitatul  special al ediției din acest an a festivalul, este Lepa Brena, una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică folk din țara vecină:

A

Concertul solo al Lepei Brena va avea loc sâmbătă, pe 7 august. Intrarea la eveniment este gratuită și va fi permisă doar persoanelor care dețin un certificat de vaccinare sau sau fac dovada că au trecut prin boală, precum și persoanelor cu un PCR negativ sau test antigen rapid negativ pentru COVID-19.

Reporter: Voica Briceag

Imagini- YOUTUBE

2,568 total views, 3 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.