Festivalul Way of Life din Serbia. Românii au acces gratuit la toate concertele

 

Organizatorii festivalui Way Of Life Festival, eveniment care se desfăşoară în perioada 28 – 30 iulie – într-o locaţie de lângă Vârşeţ (aproximativ zece kilometri de graniţă), în Serbia, le oferă în acest an tuturor cetăţenilor români, intrarea gratuită.

România este ţară invitată la festivalul Way Of Life Festival din Vrsac, deci orice cetăţean român care se prezintă la poarta festivalului cu cartea de identitate sau paşaportul primeşte intrare gratuita la festival pentru 3 zile, acces gratuit la camping, parcare gratuită şi acces la tiroliană gratuit“, a transmis Asociaţia No Sheep, care promovează acest eveniment în ţara noastră.
Way of life festival îşi propune să promoveze Serbia pe plan internaţional. În fiecare an, cetăţenii din câteva ţări au intrare gratuită la acest festival. Această decizie a fost luată în colaborare cu Primăria şi Consiliul de Turism din Vârşeţ în ideea de a promova peste hotare potenţialul turistic al zonei. Printre artiştii care vor susţine concerte se numără DigiCult, Goasia, Boom Shankar, Bitkit, Tropical Bleyage, Pulsar, Spirit Architect, Carina, Aioaska, BPM, Sarmati, Champa, Tristate sau Opsy.
La intrare veţi primi o brăţară care vă asigură accesul pe parcursul celor trei zile de festival, vi se va pune gratuit la dispoziţie loc de campare şi parcare gratuită precum şi
Voica Briceag

3,254 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.