Hoţi prinşi de poliţiştii de la IPJ Mehedinţi după doi ani de cercetări intense

Polițiștii municipiului Drobeta Turnu Severin au identificat autorii unui furt din locuinţă. Pe numele acestora s-au întocmit dosare penale. Pentru a-i prinde poliţiştii au avut nevoie de nu mai puţin de doi ani de zile, timp în care păgubitul şi uitase de plângerea depusă la poliţie.

hoti-cu-catuse

De doi ani de zile au avut nevoie poliţiştii din Drobeta Turnu Severin pentru a descoperi autorii unui furt din locuinţă. Povestea a început la data de 25 februarie 2015, când polițiștii au fost sesizați de către un bărbat din municipiu, cu privire la faptul că locuinţa sa din Drobeta Tunru Severina fost călcată de hoţi. Rău făcătorii au furat trei telefoane mobile, o  tabletă,  un televizor şi mai multe bijuterii din aur. Bunurile sustrase valorau în jur de 6000 lei.

Doi ani de zile poliţiştii au tot cercetat cazul până când au identificat doi tineri în vârstă de 17 ani, din Drobeta Turnu Severin, bănuiţi de comiterea furtului. Pe numele acestora polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat.

Prejudiciul a fost recuperat parţial.

Polițiștii continuă verificările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a comis fapta.

Voica Briceag

6,297 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.