” Împreună pentru Cristina Rebeca”, eveniment caritabil. Trupa White Mahala susţine evenimentul

Pe data de 31 martie, la Kripton Club Pub&Grill din Drobeta Tunru Severin are loc concertul caritabil „Împreună pentru Cristina Rebeca”. Cristina Rebeca are 2 ani și are nevoie de ajutor pentru a putea avea o viață normală.

White Mahala
Evenimentul este organizat pe 31 Martie 2017 şi va începe la ora 20.00. Organizatori ai evenimentului sunt membrii clubului Masa Rotundă 2 – Drobeta Turnu Severin. Cu banii strânşi în urma concertului, organizatorii speră să îi poată asigura Cristinei Rebeca măcar o parte din banii necesari pentru terapia de recuperare.

Evenimentului caritabil s-au alăturat şi membrii trupei White Mahala. White Mahala este o trupă recent înființată, iar pe 2 noiembrie, la Sala Palatului din București a cântat în deschiderea concertului Oscar Benton ‘Still alive’.

White Mahala 2

Ovidiu Niculescu, solistul trupei, este un îndrăgit actor şi om de televiziune, cunoscut publicului din filme ca Restul e tăcere (Leon), La cap, la bani, la oase (Harpon), serialul Băieți buni (Bilă) sau programe TV precum Faci față, faci bani sau Cireaşa de pe tort. Ceilalti membrii ai trupei sunt muzicieni și instrumentiști cu o vastă experiență scenică: Daniel Nicolae la clape (Mihai Mărgineanu-4 albume, Nicola, K-risma), Silviu Enache la chitară (K-rismă, Grafik și colaborează timp de 5 ani cu Publika, Antract și Candy), Doru Cincă la tobe (Trupa Veche, Zob și colaboreză cu Antract, Candy, Connect-R și Nico). Basistul Călin Vamă este singurul debutant dar al cărui talent și pasiune completază cu originalitate si succes experiența membrilor trupei.
White Mahala cântă muzică veselă și vie, de petrecere, cu influențe de mahala interbelică dar cu sound modern. Versurile sunt autentice, pline de tâlc dar în același timp simple, directe şi comice. Amestecul fericit și neo-boem dintre muzica și versurile trupei fac ca orice petrecere să iasă mai aprinsă, mai frumoasă și mai de neuitat cu White Mahala.

Intrarea se face doar pe bază de invitație, iar pentru a intra în posesie, ne puteți contacta la numerele de telefon:


Andrei Iordănescu – 0720264605
Alexandru Mihai Bârci – 0744688095

Voica Briceag

3,852 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.