Liberali mehedințeni, alături de Cataramă. Vezi aici cine a anuțat că îl va susține pe acesta să ajungă președinte al PNL

Liberali mehedințeni, alături de Viorel Cataramă în demersul său de a ajunge președintele Partidului Național Liberal.  Dănuț Rolea, decanul Baroului de Avocați Mehedinți și liberal cu ștate vechi și-a anunțat susținerea pentru programul politic propus de Cataramă și a anunțat că votul său pentru alegerea viitorului președinte al P.N.L. va merge la acesta. Mai mult ca sigur, Rolea nu este singurul liberal care merge pe mâna lui Cataramă la viitoarele alegeri pentru desemnarea liderului PNL.

PNL

Văzut ca un liberal autentic cu reale principii de dreapta și cu viziune macroeconomică, Viorel Cataramă a lansat acuze dure la adresa actualilor lideri ai liberalilor. El a declarat, că partidul a scăzut în opțiunile de vot ale românilor pentru că nu a susținut ferm interesele electoratului dreptei pentru a nu-i supăra pe cei de stânga. În consecință, potențialii alegători ai dreptei nu au dat votul PNL pentru că „electoratul te simte că ești un căcăcios” a susținut Cataramă, invitat în cadrul unei emisiuni la post național de televiziune.

catarama

„PNL are o frică teribilă de a nu supăra electoratul stângii și nu face absolut nimic pentru electoratul dreptei, drept pentru care a scazut dramatic. Nu are lideri capabili să aibă un mesaj de dreapta coerent, cu carisma, cu tot ce-i trebuie unui lider politic să atragă electoratul dreptei”, a mai declarant spus Viorel Catarama referindu-se la cauzele care au dus la infrangerea dreptei in alegerile parlamentare.

Fermitatea declarațiilor lui Catarmă i-au atras acestuia simpatia membrilor PNL care dau semne că se regrupează lângă el. În Mehedinți, primul care a trecut peste decizia liderului PNL Mehedinți-încă indecis în privința candidatului pe care organizația îl va susține-a fost Dănuț Rolea, decan al Baroului de avocați Mehedinți și unul dintre cei mai vechi liberali:

danut rolea

”Are un program strict liberal cu privire la toate aspectele, în sensul că până nu privatizăm de la spitale la școli, România nu poate fi o țară cu adevărat europeană. ”

Cataramă a vorbit și despre principalele masuri pe care le-ar aplica în România, iar acestea s-ar referi în primul rând la anularea tuturor ajutoarelor sociale pentru persoanele apte de muncă, privatizarea spitalelor cu excepția celor de urgență și a casei de sănătate precum și stabilirea unei pensii minime de 900 de lei și eliminarea pe cât posibil a statutlui din economie.

Voica Briceag

5,504 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.