Liberalii organizează ”Mitingul Olteniei”. Mesajul transmis de Daniel Cîrjan

Liberalii au prezentat în antiteză motivele pentru care, la alegerile parlamentare din 11 decembrie, mehedinţenii ar trebui să voteze dreapta. Ca şi argumente, au venit cu exemple concrete în ceea ce priveşte nivelul de trai din zonele unde localităţile sunt administrate de PSD şi localităţile unde este guvernare de dreapta, iar cifrele îi avantajează clar pe liberali: „Regiunea Oltenia este una dintre cele mai sărace regiuni istorice din România, iar acest lucru nu este deloc întâmplător. Regiunea Oltenia din care face parte şi Mehedinţiul si Drobeta Turnu Severin a fost condusă de 26 de ani de PSD într-o formă sau alta, iar rezultatele se văd foarte bine: sărăcie, subdezvoltare şi lipsa investiţiilor.  La o comparaţie simplă a Olteniei, a Mehedinţiului, a municipiului Drobeta Turnu Severin cu alte judeţe sau localităţi din Ardeal, această comparaţie ne dă un rezultat absolut surprinzător. La noi, şomajul este de peste 10 % în toată Oltenia, iar în Ardeal, şomajul este de 1-2%. Care este explicaţia?! Foarte simplă! În Ardeal, marile oraşe, municipiile reşedinţă de judeţ, sunt conduse de 26 de ani de dreapta, de liberali, iar rezultatele se văd, iar în Oltenia, municipiul Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi,  sunt conduse de 26 de ani de PSD, iar rezultatele se văd. De aceea, cred că a venit momentul ca, la aceste alegeri parlamentare, locuitorii din Turnu Severin, Mehedinţi şi toată Oltenia, să spună-Destul! şi să opteze pentru o guvernare de dreapta, să opteze pentru un partid politic care are capacitatea să dezvolte această zonă ,” a susţinut preşedintele PNL Drobeta Turnu Severin, Daniel Cîrjan.

dsc_0901

Pe 2 decembrie, în capitala Olteniei, se organizează un miting, la care liberalii invită toţi severinenii să vină şi să spună „Destul!” administraţiei social democrate, a mai susţinut liderul PNL Drobeta Tunru Severin, Daniel Cîrjan:„Pe 2 decembrie, la ora 17.00, la Craiova, în capitala Olteniei, va avea loc un miting la care invităm toţi severinenii, toţi mehedinţenii să participe.  Toţi cei care vor fi acolo vor avea possibilitatea să spună: destul cu sărăcia, în regiunea Olteniei. E timpul ca şi aici să se aleagă o guvernare de dreapta şi reprezentanţi de dreapta. „

Politicile de dreapta încurajează dezvoltarea mediului de facaeri local prin susţinerea politicilor în acest domeniu. Temele prioritare ale programului de guvernare al PNL, aprobat pentru perioada 2016-2020, sunt construite în jurul obiectivului de a schimba relația stat-cetățean, element esențial pentru a demara „Reclădirea Națională a României”, și propun, între altele, investiția suplimentară a încă 24 de miliarde de euro în economia țării în următorii patru ani.

În plus, viceprimarul municipiului Daniel Cîrjan, a ținut să confirme faptul că Guvernul României a asigurat banii necesari Severinului pentru achiziția de combustibil necesar termoficării: ”Guvernul Cioloș  a hotărât acordarea sumei de 19.600.000 lei municipiului Dr. Tr. Severin pentru achiziția combustibilului necesar termoficării, combustibil pentru a trecce iarna 2016-2017. Erau foarte mulți sceptici care tot spuneau că vom avea căldură doar pănă după alegeri, după aceea se va închide căldura. Erau foarte mulți politicieni locali care s-au grăbit ca la măritiș să spună că acest guvern nu va sprijini municipiul Dr. Tr. Severin. Iată că toți s-au înșelat! Guvernul Cioloș, la inițiativa PNL a acordat bani pentru combustibil pentru ca cetățenii municipiului să aibă căldura asigurată până în primăvara anului viitor. Vreau să mai fac o precizare: nu toți politicienii sunt la fel, iar ceea ce s-a întâmplat în problema încălzirii dovedește cu prisosință acest lucru. Mulți politicieni promit și nu fac. Eu știu un politician care acum două luni de zile a spus că guvernul va acorda banii pentru combustibil. Acest politician este Virgil Popescu. Se dvedește după 2 luni de zile că a promis și a făcut! Rog severinenii și mehedințenii, ca atunci când vor merge la vot pe 11 decembrie, să voteze acei politicieni care nu doar vorbesc, ci promit și realizează ce promit. Reprezentanții PNL nu doar vorbesc, ce au promis au și realizat”

dsc_0895

Reporter: Voica Briceag

 

3,119 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.